Jobbet Servicehallsmedarbetare Charlottendal Värmdö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicehallsmedarbetare Charlottendal Värmdö publicerad av Keolis Sverige AB

Full-Time
Saltsjö-boo

Arbetsbeskrivning

Till Keolis i Charlottendal på Värmdö söker vi nu servicehallsmedarbetare på behov. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.  

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.  

Om tjänsten   

Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar.  

Som servicehallsmedarbetare behöver du ha  

  • B-körkort  
  • Tekniskt intresse och handlag.  
  • God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
  • Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.  

Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området. För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor. Tjänsten är på behov både natt och dag.

Det här får du av oss  

Hos Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.  

Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster.  Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.  Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.  

Så här söker du  

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.   

Kontaktperson  

Vid frågor vänligen kontakta.

Underhållsledare Dorian Pruszniewski [ Link removed ] - Click here to apply to Servicehallsmedarbetare Charlottendal Värmdö

Rekryterare Birgitta Mårtensson 0851902287

Referens

99329

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till