Jobbet Serviceelektriker se hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serviceelektriker se hit! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi en självgående serviceelektriker. Är du en problemlösare med driv som gillar kundkontakt och att styra över din egen tid? Då kanske du är den vi söker! Sök idag, eller tipsa en vän.

Dina arbetsuppgifter
För att passa in i rollen som serviceelektriker bör du vara kommunikativ och självständig. Du kommer att åka ut på olika jobb hos både privatpersoner, företagskunder samt industrier. Jobben kan vara olika slags elinstallationer, till exempel dragning av belysning, elskåp eller färdigställa elen vid till eller ombyggnationer. Du kommer med tiden att kunna planera dina dagar själv.

Exempel på arbetsuppgifter:
-Färdigställa all elinstallation
-Byta elcentral

Om företaget
Företaget utför de flesta typer av elinstallationer och hyrs in som underentreprenörer till byggföretag. De arbetar med både privatkunder, företag samt industrier och de allra flesta jobben sker i Värmland men enstaka uppdrag kan förekomma utanför länet.

Din profil
Vi söker dig som är klar med dina lärlingstimmar, är en problemlösare, kan prioritera och vill arbeta ganska självgående. Du är driven och får saker gjorda. Vi ser att du är social och har en förmåga att lätt knyta kontakter då du kommer att möta mycket människor ute på fältet.

Skallkrav:
-ECY certifikat
-Svenska i tal och skrift
-Körkort B

Meriterande:
-Körkort BE
-Tidigare arbetat som serviceelektriker
-Heta arbeten
-Mobila plattformar

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Start: Omgående
Ort: Vålberg
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Referens

21337

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till