Jobbet Servicedesktekniker till QD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicedesktekniker till QD publicerad av Needo Recruitment

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med ett grymt gäng inom IT-drift? Här är din chans att växa inom ett av de största företagen i branschen!

QD är ett bolag som erbjuder IT- och driftlösningar med ambitionen att skapa en IT-struktur som bidrar med affärsnytta. De har en bra plattform att stå på i form av Backoffice system såsom ärendehanteringssystem, CMDB, kundportal och dokumentationsplattformer. De erbjuder sina kunder allt från Molntjänster, Service Desk, applikationsdrift och Backup där de brinner för att leverera sina tjänster med hög kvalité och ett personligt engagemang. 

QD:s Service Desk som består av 10 grymma 1st line tekniker vill blir fler! De söker nu dig som är positiv, glad och brinner för kundservice. Du kommer att ha daglig kundkontakt då du kommer att hantera inkommande IT-ärenden per telefon eller mail. Om du är teknikintresserad, kommunikativ och social är detta rollen för dig! 

Om rollen

Du kommer att ingå i ett härligt och sammansvetsat team. Den huvudsakliga uppgiften är att hantera inkommande IT-ärenden per telefon och mail. Du kommer dessutom genomföra felsökning, installation och underhåll i olika system och miljöer, främst Windowsmiljö, men Mac förekommer alltmer.

Dina kvalifikationer

Du har ca 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, god telefonvana samt goda tekniska kunskaper. Du har kunskap inom Windows samt tillhörande system, och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper inom Mac är meriterande. 
För att trivas i denna roll är du van vid att arbeta självständigt och målinriktat, men trivs även med att arbeta i grupp och är en teamspelare. Du är stresstålig och ordningsam, samt proffsig och social i kontakt med kunder och kollegor. 

Övrigt

Du kommer att sitta i nya och fräscha lokaler i Sundbyberg. QD fokuserar mycket på teambuilding och gör många aktiviteter tillsammans, bland annat årliga resor och kickoffer. Stort fokus läggs även på personlig utveckling där man i företaget har en hel del utvecklingsmöjligheter. 

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Referens

needo59898

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till