Jobbet Servicedesktekniker sökes till konsultföretag inom IT! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicedesktekniker sökes till konsultföretag inom IT! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du med mycket kundkontakt och är tekniskt kunnig? Brinner du för att ge bästa möjliga service gentemot slutanvändare? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker just nu efter en second line servicedesktekniker till en av våra kunder i Göteborg(Askim). Vår kund har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster samt systemdrift med kunder i hela Norden och har blivit utnämnd DI-Gasell fyra år i rad.

Just nu söker dem att stärka sin konsultorganisation med en second line servicedesktekniker. Arbetet sker huvudsakligen via telefon samt mail och du kommer att jobba såväl inhouse som ute hos deras kunder. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Att hjälpa kunder lösa tekniska problem
- Kvalitetssäkra och dokumentera befintlig dokumentation
- Felsöka hård- och mjukvara samt lättare felsökning på servernivå
- Backupphantering
- Utförande av kundbeställningar, såsom installationer m.m.

Tjänsten är en rekrytering, det vill säga att du kommer ha möjlighet att bli anställd direkt hos vår kund. Anställningen börjar som en provanställning som förväntas gå över i en tillsvidareanställning efter 6 månader.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som:
- Har erfarenhet som second line support eller IT-tekniker
- Brinner för att ge god service och bemöta olika typer av användare
- Behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt person. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44724

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Serviceminded IT-support Göteborg Dfind IT
IT-tekniker till Consat Data Göteborg Intenso Teknikrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till