Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicedesk-medarbetare till expansiv kund i Örebro! jobb i Örebro på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicedesk-medarbetare till expansiv kund i Örebro! på Poolia

Servicedesk-medarbetare till expansiv kund i Örebro!

Poolia Örebro, Örebro län Heltid

Är du en serviceinriktad person med ett brinnande intresse för IT och teknik? Då kan detta vara något för dig! Till en våra framgångsrika kunder i Örebro söker vi nu en medarbetare till deras servicedesk. Uppdraget förväntas starta relativt omgående för att pågå under minst tre månader, med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Uppdraget som Servicedesk-medarbetare är brett och omväxlande! Arbetet innefattar arbetsuppgifter som bland annat ärenderegistrering och telefonsupport till slutanvändare, arbete via fjärrstyrningsverktyg samt support av arbetsplatstjänster. Ditt arbete kräver stort eget ansvar och engagemang då du varje dag arbetar för att ge företagets kunder bästa möjliga service.

Vem är du?
För att passa i rollen som Servicedesk-medarbetare tror vi att du bör vara kommunikativ och besitta en hög servicekänsla med ett driv och engagemang i din yrkesroll. Du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behåller ditt lugn även i pressande situationer. Som person är du öppen och social som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor samt ställer upp för dina medarbetare. Vidare bör du vara anpassningsbar och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ärendehanteringssystem för kundtjänstfunktion, servicedesk eller liknande.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Rekommenderade jobb

Servicedesk-medarbetare till expansiv kund i Örebro!
Poolia Örebro Heltid
Servicedesk-medarbetare sökes till kommande uppdrag i Örebro-regionen!
Poolia Örebro Heltidsanställd
Ekonomer för kommande uppdrag i Örebro-regionen!
Poolia Örebro Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60274