Jobbet Servicedesk-medarbetare sökes till IT-bolag. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicedesk-medarbetare sökes till IT-bolag. publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort IT-intresse? Är du på jakt efter ett stimulerande jobb och brinner för att hjälpa människor? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en Servicedesk-medarbetare till ett IT-bolag i Jönköping. I rollen som servicedesk-medarbetare kommer du att stötta och hjälpa till i IT-frågor och du kommer även ha ansvar över generell IT-support. Du kommer vidare att arbeta med allt ifrån nätverksproblem till felsökning av klienter. Vår kund är etablerade inom IT-branschen och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom föreaget.

Arbetstiderna är förlagda under kontorstider och du kommer att vara placerad hos vår kund i Jönköping. Du kommer att vara anställd hos Studentconsulting men det finns goda chanser att bli övertagen av kund. Tjänsten är på heltid och uppdraget förväntas starta så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker ska ha en tre års gymnasial utbildning, högskoleutbildning är meriterande men inget krav för tjänsten. För att passa i denna roll ska du ha en god analytisk förmåga, en god samarbetsförmåga samt vara strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med användarsupport eller linjearbete och att du har en god kompetens inom MS Windows, MS Office, e-post/MS Exchange, skrivare och konferensutrustning.Ett krav för tjänsten är att du kan uttrycka dig väl i Svenska språket, både i tal och skrift.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat så sök tjänsten redan idag., urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43314

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till