Jobbet Servicechef till Swecons anläggning i Mölndal! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicechef till Swecons anläggning i Mölndal! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Mölndal
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du naturlig i ledarrollen och har en bakgrund från fordonsbranschen? Då kan det här vara din nya utmaning!

Information om uppdraget:

I rollen som servicechef leder och samordnar du arbetet på verkstaden tillsammans med vår andra servicechef. Tjänsten är en ledande befattning där du arbetar nära den dagliga verksamheten och de anställda som ingår i ditt team om cirka 10 servicetekniker. Ditt huvudsakliga ansvar är aktivt se till att resurser nyttjas effektivt och att verksamheten ständigt utvecklas.

Du ansvarar för att allt arbete inom anläggningen sker i enlighet med gällande lagar, avtal, företagspolicys och arbetsmiljöregler. Du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och att samtliga har full information om företagets mål och verksamhetsidé. Du samverkar med övriga supportfunktioner inom företaget som ex. reservdelar, produktsupport mm och är delaktig i nyrekryteringar av servicetekniker. Du håller medarbetarsamtal samt lönesamtal i enlighet med företagets riktlinjer. Som servicechef rapporterar du till lokal platschef.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Swecon Anläggningsmaskiner AB.
Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person, så sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att leda människor, som är självständig och trygg som person och som agerar konsekvent och tydligt. Du är resultatorienterad, ser möjligheter framför problem och mån om att alltid göra ditt yttersta. Du motiveras av att driva utvecklings och förbättringsarbete. Du har lätt för att samarbeta och skapa teamkänsla samtidigt som du är kommunikativ, tydlig och får dina medarbetare med dig, att verka mot uppsatta mål. Trivs du dessutom i en prestigelös arbetsmiljö som präglas av ett föränderligt och dynamiskt arbetsklimat med högt tempo har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vi tror att du har erfarenhet och kunnande av entreprenadmaskiner samt av ledarskap. Du ska gärna jobbat med service/reservdelar, kunder, timdebitering, faktura och prisfrågor. Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Teknisk/fordonsinriktad utbildning från gymnasium eller motsvarande är önskvärt. Eftergymnasial utbildning samt språkkunskaper i engelska eller andra språk ses som meriterande.

Om arbetsgivaren:

Swecon Anläggningsmaskiner AB är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Bolaget är en del av Lantmännen och utgör där tillsammans med Sweconbolagen i Estland, Lettland, Litauen och Tyskland affärsområdet Swecon. Förutom maskiner, redskap, tillbehör, utrustning, service, reservdelar, finansiering och support kan vi även tillhandahålla utbildning och konsulttjänster. Swecon skall vara en attraktiv arbetsgivare och en bra arbetsplats att arbeta på med en god, säker arbetsmiljö och med kontinuerliga kompetens- och vidareutvecklingsmöjligheter. Läs mer om oss på www.swecon.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44172

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till