Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicechef jobb i Älmhult på W5 Solutions Production AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicechef på W5 Solutions Production AB

Servicechef

W5 Solutions Production AB Älmhult, Kronobergs län Heltid
Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven servicechef med teknisk och kommersiell inriktning!

Under de senaste åren har verksamheten haft en positiv utveckling där rollen som servicechef naturligt vuxit fram. Som ledare för serviceteamet arbetar du främst med förvaltning och underhåll, att säkerställa att kunderna är nöjda med sina system och utrustningar och att de får den tillsyn av underhåll och service som krävs. Du har funktionsansvar, dock inget personalansvar.

Vidare hanterar du även kundavtal, reservdelar, offert och priser. För serviceteamet planerar du övergripande för service och underhåll ute hos kund samt jobbar med uppföljning, rapportering och dokumentation kring kundärenden. Du har ett nära samarbete med eftermarknadsansvarig och företagets interna servicekoordinatorer, både i Älmhult och på siten i Solna.  

Teamet fortsätter att växa där din roll kan komma att utvecklas ytterligare! Vill du tillhöra ett kompetent och serviceinriktat team där ni tillsammans värnar om att ge bästa service och omsorg till företagets kunder? Välkommen till oss!

Din profil
Du som antar denna utmaning har minst gymnasial utbildning samt flerårig erfarenhet som servicechef, ledande servicetekniker eller något liknande. Du har goda tekniska kunskaper samt trivs med att hantera administrativa uppgifter. Har du erfarenhet av projektledning kan detta vara meriterande, likaså din internationella resvana, då en del tid är förlagd ute på plats hos kund.

Som person är du driven, ansvarsfull och ordningsam. Du är van att leda, planera och genomföra projekt och har ett positivt synsätt och en god kommunikativ förmåga. Vidare har du teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med rapportering och dokumentation.

Hos oss får du en nyckelroll som servicechef där din erfarenhet som ledare och förmåga att bygga långsiktigt goda relationer kommer väl till pass. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett tillväxtbolag med högteknologiska produkter i främsta fokus!

Att du talar och skriver flytande svenska och engelska ser vi som en självklarhet, likaså att du innehar B-körkort för resor i tjänsten. Har du kunskaper i tyska är detta meriterande.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos vår kund!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
 

Rekommenderade jobb

Servicechef
W5 Solutions Production AB Älmhult Heltid
Montageledare
Texo AB Älmhult Heltidsanställd
Servicetekniker till Rafo i Mariestad
Uniflex Mariestad Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 202040