Jobbet Servicebokare Verisure Huddinge har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicebokare Verisure Huddinge publicerad av Verisure Field Sales

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

MRO Larm AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Om tjänsten
Som Servicebokare arbetar du i första hand med utgående samtal för bokning av servicebesök, larminstallationer och kvalitetskontroller till våra befintliga kunder. Du hanterar även inkommande samtal från kunder, tekniker och kollegor i service- och installationsärenden. Du och dina kollegor administrerar och koordinerar arbetet på fältet samt sammanställer och följer upp statistik.

Din profil 
Du är en person som tar stort eget ansvar i ditt arbete, men är också en sann lagspelare. Serviceinriktad, stresstålig, noggrann, pålitlig och initiativtagande är andra egenskaper som beskriver dig väl. Struktur och ordning och reda är en självklarhet samt att du behöver ha en fallenhet för analys i kombination med ett intresse för teknik.

Dina kunskaper 
För att lyckas med ovanstående ser vi att du är van vid att arbeta administrativt med telefonen som främsta arbetsredskap. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet av att arbeta i olika stödsystem. Du är en god kommunikatör och är flytande i svenska samt behärskar engelska i tal och skrift. 

I vår rekryteringsprocess ingår utdrag ur belastningsregistret. 

Kontaktperson
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Susanna Hellgren på telefon 072-160 66 02 eller e-post susanna.hellgren@verisure.se


Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a GDPR

Referens

teamtailor-137132-87573

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till