Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Service och underhållstekniker mot ventilation till VFB i Malmö! jobb i Malmö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Service och underhållstekniker mot ventilation till VFB i Malmö! på Framtiden

Service och underhållstekniker mot ventilation till VFB i Malmö!

Framtiden Malmö, Skåne län Heltid
Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i din karriär och fortsätta utvecklas som inom service och underhåll. Här får du chansen att arbeta i en ansvarsfull roll på ett familjärt företag.

Ansök idag för att få chansen att vara med i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Servicetekniker hos VFB kommer du arbeta med att serva och underhålla ventilationsanläggningar, tekniska fastighetssystem och utföra funktionskontroller. Det kan vara att underhålla och kontrollera fläktar, aggregat samt byte av remmar i olika anläggningar och system.

Med hjälp av en bruksbil kommer du ta dig mellan kunder i industrier, skyddsobjekt, kontorslandskap och kommunala fastigheter. Du registrerar dina aktiviteter i en surfplatta och sköter all dokumentation.

Här kommer du få vara med och påverka det dagliga arbetet tillsammans med företagets serviceledare.

Tjänsten innefattar bland annat:

- Service, drift och underhåll
- Kundkontakt
- Rondering och funktionskontroller

Om företaget
VFB i Malmö erbjuder installation och service av alla typer av ventilationsanläggningar, komfortkylaranläggningar, styr- och regleranläggningar. De vill jobba tätt ihop med deras kunder för att kunna sätta sig in i deras behov och komma med den bästa lösningen för sin kund.

Med kunniga och erfarna servicetekniker ser VFB till att på ett effektivt och miljövänligt sätt utföra alla deras tjänster utifrån varje kunds önskemål och behov.

VFB projekterar, installerar och utför service i Malmö med omnejd. Det ska vara enkelt, smidigt och kännas tryggt för deras kunder, då känner VFB att de har lyckats med deras arbete. Alla tekniker innehar personcertifikat och företaget innehar företagscertifikat.

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö i en trygg verksamhet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Då du i rollen som Servicetekniker kommer arbeta med service ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ i ditt arbete. Som Servicetekniker ska ha ett bra driv, vara ambitiös och öppen mot ditt arbete och dina kollegor. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill passa in i den positiva och utvecklande arbetsgruppen.

Krav:

- Erfarenhet av Service och underhåll av maskin/mekanik
- Körkort B
- Svenska i tal och skrift

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, start omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 07:30-16:15
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078118218