Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Service och eftermarknadssäljare säkerhetssystem - Confidence GBG jobb i Göteborg på Confidence Security AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Service och eftermarknadssäljare säkerhetssystem - Confidence GBG på Confidence Security AB

Service och eftermarknadssäljare säkerhetssystem - Confidence GBG

Confidence Security AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

LEVEL – SECURING ASSETS & PEOPLE
LEVEL – En av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Koncernen grundades 1989 och har idag ca 300 anställda och finns representerade i Norden. Confidence erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för människor och tillgångar genom tre samverkande, kompletterande och framför allt balanserade divisioner Advisory | Technology | Operations.
Koncernen har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet.

LEVEL är en modern säkerhetskoncern med historia så långt tillbaka som 1989. Koncernen erbjuder den nordiska marknaden en heltäckande portfölj av kvalificerade säkerhetstjänster, system och produkter som innefattar hela säkerhetsområdet. Erbjudandet innefattar som exempel kvalificerad säkerhetsrådgivning, design, leverans av modern säkerhetsteknik, övervakning och operativa tjänster som personskydd, bevakning- och parkeringstjänster. Verksamheten är operativ 24/7 året runt med ständig beredskap. En kultur i världsklass, kontinuerlig kompetensutveckling, nödvändiga certifieringar och auktorisationer är viktiga hörnstenar i bolagets verksamhet men viktigast av allt är bolagets medarbetare. Bolagets mål är att inom samtliga sina utvalda verksamhetsområden erbjuda marknadsledande kompetens, kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar.

Confidence är verksamt över hela säkerhetsmarknaden. Koncernen tillhandahåller rådgivning, tjänster, system och produkter, och kompletta helhetslösningar inom säkerhet. Huvuddelen av tjänsterna levereras primärt i egen regi men som stöd finns i ett partnernätverk med kompletterande spetskompetens. Våra system och produkter tillhandahålls från noga utvalda och ledande samarbetspartners och tillverkare som av bolaget anpassas efter kundernas specifika behov. Bolaget tillhandahåller även beredskap 24/7, larmcentrals- och SOC-tjänster, service och support. Confidence prioriterade målgrupper är samhällsbärande organisationer, kritisk infrastruktur, samt större offentliga och privata kunder där säkerhet är en prioriterad och viktig del i den dagliga verksamheten. Confidence nuvarande kunder finns framför allt inom segmenten kritisk infrastruktur, fastighet, transport, offentlig sektor, industri- och tjänsteföretag samt inom hotell och evenemangsverksamhet och utöver detta levererar Confidence även tjänster till privatpersoner.

VERKSAMHETSOMRÅDEN/DIVISIONER
Koncernens verksamhet organiseras genom tre divisioner där samverkan ger en unik möjlighet att leverera en heltäckande och skräddarsydd säkerhet för bolagets prioriterade målgrupper.
 

Service och eftermarknadssäljare säkerhetssystem


Till vårt kontor i Göteborg söker vi dig som brinner för sälj och som redan visat framfötterna gällande nyförsäljning av tekniska produkter


Arbetsuppgifter: Att i första hand sälja serviceavtal och eftermarknadsprodukter till den lokala marknaden i Göteborg med omnejd. Målgruppen är inom ”hospitality”, dvs fastighetsägare till hotell, konferensanläggningar, herrgårdar, slott och kursgårdar mm. Det innebär till 90% nykundsbearbetning och säljcykler vanligtvis upp till 2-3 månader. Du har fria händer att planera samt boka in dina egna möten och självklart kan du sälja ur hela vårt sortiment av säkerhetsprodukter, men den troliga inkörsporten är dock att fokusera på försäljning av serviceavtal gällande kunders befintliga säkerhetssystem.

Din bakgrund: Du har redan visat att du är en framgångsrik säljare och att anskaffande av nya kunder är en av dina starkare sidor. Du är dels en affärsmässig relationsbyggare men framför allt en orädd nykundsbearbetare som har uthållighet och driv nog att knyta ihop säcken. Det är en klar fördel om du kommer från säkerhetsbranschen, om inte så behöver du åtminstone vara tekniskt intresserad och ha en god förståelse för säkerhetsteknik. Du är en tävlingsmänniska och att få belöning efter resultat är något du uppskattar.

Du erbjuds: Kanske den mest spännande utmaningen hittills i din karriär samt bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan och berätta gärna i din cv eller ditt personliga brev om dina tidigare uppnådda resultat. Har du frågor så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 18218.5.54768