Jobbet Service minded och student? Här är ditt extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Service minded och student? Här är ditt extrajobb! publicerad av Academic Work

Deltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill ha ett extrajobb i reception 10-14? Vi söker nu dig som kan jobba 3-5 dagar i veckan 10-14 hos vår kund Veho bil där vår tidigare konsult Emelie stortrivts så pass mycket under sina studier att hon nu gått över till att arbeta heltid. På Veho bil blir du del av ett kul gäng som kan riktigt bra service och dessutom får du sommarjobbet på köpet! Vi tillämpar löpande urval så ansök redan idag.

Academic Work söker dig som är student, har riktigt god känsla för service och söker ett extrajobb 2-3 dagar i veckan där du jobbar kl. 10-14. Du kommer jobba i Veho Bils aktiva front desk-team och bli en otroligt viktig del i Veho Bils kundupplevelse. Vi vill säga att om du har möjlighet att arbeta måndag till fredag 10-14 är det ett enormt plus. Berätta då detta direkt i din motivering!

Veho Bil växer och får fler och fler kunder. Detta medför att vardagar mellan kl. 10 och 14 får deras mycket uppskattade front desk-team mycket att göra och har i dagsläget behov av att ytterligare en servicestjärna kommer in fyra timmar om dagen för att säkerställa att kunderna får lika bra service som de är vana vid även under lunchruschen. Helst ser vi att det är en och samma person som kommer in måndag-fredag 10-14 och hjälper Elin och Emelie. Visar det sig dock att två personer passar för tjänsten och kan dela på denna roll finns den möjligheten också. Ni kommer då jobba 2-3 dagar i veckan med start omgående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veho Bil 2-5 dagar i veckan, fyra timmar per pass. Uppdraget kommer att vara på deltid. Ditt första avtal kommer skrivas på sex månader och därefter är ambitionen att ditt avtal förlängs och du fortsätter i din roll förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som aktiv receptionist kommer du tillsammans med ordinarie personal se till att Veho Bils kunder får den uppmärksamhet de förtjänar. Detta innebär att svara i telefon, välkomna besökare i lokalerna och se till att de får rätt hjälp från början samt söka upp besökare på golvet i butiken och säkerställa att de fått den hjälp och information de behöver.

Du kommer till exempel att:

* svara i telefon och guida inringande kunder till rätt person
* välkomna besökare i den fysiska butiken och ge ett bestående gott första intryck
* aktivt se till att de besökare som befinner sig i butiken får den hjälp de behöver

Tjänsten passar dig som är student och gärna har viss serviceerfarenhet sedan tidigare men framför allt: du är en energisk, glad och trevlig samt vet vad som krävs för att ge riktigt bra service. Du kommer givetvis få mycket stöd och stöttning från front desk-teamets ordinarie servicestjärnor Elin och Emelie i början för att säkerställa att du får en gedigen introduktion

Vi tror att detta är tjänsten för dig som inte har en alldeles för lång resa till Smista allé (ungefär vid kungens kurva), tycker det passar perfekt att kombinera studierna med ett extrajobb som dessutom kan övergå i en heltidstjänst över sommarlovet för att ytterligare dryga ut semesterkassan inför höstterminen 2018.

Planerar du tillbringa hela sommaren hemma hos familjen bland Norrlands mygg är detta alltså kanske inte tjänsten för dig då vi kommer prioritera de kandidater som har möjlighet att jobba under sommarveckorna.

Vad vi söker hos dig som kommer få tjänsten
kan jobba 2-3 halvdagar (10-14) i veckan
kommer vilja ha heltidsjobb under sommaren
har riktigt god känsla för service
studerar på högskola eller universitet på 50% eller har annan huvudsaklig syssla (vi har tyvärr ingen möjlighet att anställa dig som inte uppfyller detta krav på grund av det kollektivavtal vi följer.
behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då nästintill all kommunikation i tjänsten sker på svenska

Det är meriterande om du har möjlighet att arbeta måndag-fredag 10-14 och har tidigare serviceerfarenhet och därmed har hunnit bilda dig en uppfattning om vad riktigt bra service är och hur den levereras.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: 2-5 pass i veckan kl. 10-14. Antingen kommer en person arbeta fem pass i veckan eller så kommer två personer dela på rollen så vissa veckor jobbar du två dagar, andra veckor jobbar du tre pass
* Lön: enl. överenskommelse
* Placering: Smista Allé, 20-30 minuter från T-centralen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veho Bils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15005574-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Stockholm).