Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Service Manager Gävle/ Uppsala/ Ludvika / Falun jobb i Gävle på Selecta AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Service Manager Gävle/ Uppsala/ Ludvika / Falun på Selecta AB

Service Manager Gävle/ Uppsala/ Ludvika / Falun

Selecta AB Ludvika, Gävleborgs län Heltid
Selecta är Europas ledande partner för självservering av kaffe, mat och dryck. Selecta erbjuder ett kaffesortiment av högsta kvalitet och smidiga mat- och dryckeslösningar för alla typer av platser – från arbetsplatser till skolor, universitet och sjukhus, gym och andra publika miljöer. Vi har erbjudit kaffe, mat och dryck runt om hela Sverige ända sedan 1956. Selecta Sverige är idag 410 anställda och finns på 32 orter runt om i vårt land från norr till söder.

För mer information läs gärna mer på www.selecta.se


Vi söker en Service Manager som är operativt ansvarig för att leda Selectas driftsorganisation inom områdena Gävle, Uppsala, Ludvika och Falun. Du utgår från vårt kontor i Falun eller Ludvika, men våra servicekonsulenter och tekniker är ute på fältet och du åker runt och träffar dina medarbetare regelbundet. I ditt team har du också en teamledare som stöttar dig i det dagliga arbetet.

En viktig del av ditt ansvar är att tillsammans med dina medarbetare ge Selectas kunder den absolut bästa servicen. För att lyckas ge kunderna den bästa servicen tror vi att du som ledare är tydlig i ditt ledarskap och skapar förutsättningar för en effektiv daglig planering. För att nå uppsatta mål är det viktigt att se över och utveckla nya arbetsmetoder.  Genom ditt ledarskap inspirerar och coachar du dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår era mål!

I rollen ingår bl a:

  • Aktivt och coachande ledarskap med personalansvar
  • Resursplanering, bemanning och effektivisering av arbetsmetoder
  • Uppföljning och analys av ekonomiskt utfall
  • Förändringsledning
  • Rrelationsbyggande med Selectas kunder och tätt samarbete med säljorganisationen samt övriga funktioner på Selecta.
Vem är du?

Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap med personalansvar för en större grupp. Det är meriterande om du tidigare har haft ansvar för en drifts- eller serviceorganisation, gärna på distans. Viss teknisk förståelse är en fördel men inget krav. Du har en god vana av att arbeta under eget budgetansvar, med uppföljning av KPI:er, resursplanering och rekrytering. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, MS-Office samt innehar B-körkort.

Du har en stark servicekänsla och ett intresse för försäljning. Som person är du en engagerad ledare med förmåga att arbeta strukturerat. Du är en tydlig kommunikatör som har ett coachande förhållningssätt genom vilket du inspirerar och motiverar dina medarbetare. Du är beslutsam och handlingskraftig.

För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Vinnande attityd, Integritet, Samarbete, Kundfokus, Arbete som utförs professionellt.

Selecta erbjuder dig

En spännande utmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder som kommer att utmana dig och du dem. Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe. 

Intresserad?

Har vi lyckats väcka ditt intresse för rollen är du välkommen att rekryteringsspecialist Johanna Björni, [ Email address blocked ] , om du har frågor!

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så tveka absolut inte att skicka din ansökan redan idag. Tryck på ansökknappen! Sista ansökningsdag är 18 november.


Varmt välkommen med din ansökan!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?