Jobbet Service Delivery Manager till Orange Cyberdefense har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Service Delivery Manager till Orange Cyberdefense publicerad av Ada Digital

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kundrelationer och vill skapa ett säkrare digitalt samhälle? Anta din nästa utmaning på Orange Cyberdefense!

Som Service Delivery Manager hos oss på Orange Cyberdefense i Stockholm kommer du vara en del i att säkra digitaliseringen hos våra kunder. Vi är Europas ledande företag inom cybersäkerhet och du kommer tillsammans med engagerade kollegor och välkända företag knyta ihop leveransen av säkerhetslösningar för att göra skillnad på riktigt!
Vill du ha en kundnära roll och samarbeta med branschens mest kompetenta kollegor inom Cybersäkerhet? Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense!

VI ERBJUDER DIG

Som Service Delivery Manager hos oss ges du en prioriterad och viktig roll i vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services". Här på Orange Cyberdefense är medarbetarna den största tillgången.

  • Du blir del av ett innovativt och expansivt företag där alla tillsammans driver och utvecklar verksamheten framåt
  • Du får förtroende att självständigt planera samt utföra ditt arbeta för att stärka IT-säkerheten i samhället
  • Hos oss får du en utmanande roll i ett företag som arbetar med det senaste teknikerna och produkterna

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Service Delivery Manager kommer du ansvara för att leveransen av cyber security tjänster till våra kunder fungerar och lever upp till det vi har avtalat. Detta innebär bland annat att du kommer:

  • Kommunicera med kund, leverantörer samt interna intressenter
  • Följa upp leveransen och rapportera status till kund
  • Diskutera avvikelser och förbättringar både med kund och leverans organisation
  • Påvisa kundvärde av OCD´s leveranser för kund
  • Aktivt arbeta för att uppnå synergier och effektiviseringar i våra avtalade leveranser till kund

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett team med fem andra Service Delivery Managers. Du kommer också ingå i ett större sammanhang och ha kontakt med kollegor i Norden. I din roll har du kontakt med kunder, SOC samt CyberSOC, produkt- och säljavdelningen. Vi sitter i moderna lokaler på Warfvinges väg 39 i Stockholm.

MER OM DIG

Vi tror att du tar initiativ och ansvar, tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i kundspecifika utmaningar. Du trivs i en roll där du ständigt ställs inför nya problem och förstår och analyserar komplexa problem snabbt. Du är dessutom nyfiken, självdrivande, engagerad och vill vara del av ett team som vill göra skillnad!
Du har tidigare arbetat nära eller med IT-säkerhet så som tekniker, sälj eller presale. Har du kunskap och erfarenhet av nätverk, cloud, loggövervakning/SIEM-verktyg, är det meriterande.
Brinner du för och vill göra skillnad inom IT-säkerhet är du varmt välkommen till oss!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

1B1EC5B4E1DC42E8A26AB2EE65152A0C

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till