Jobbet Service Coordinator till Nordic Water Products AB, Mariestad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Service Coordinator till Nordic Water Products AB, Mariestad publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Mariestad

Arbetsbeskrivning

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Vi söker nu 

Service Coordinator
till Mariestad

Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete för dig som gillar att vara ute där det händer. Vattenrening är ett snabbt växande område där Nordic Water Products är en av de stora aktörerna på en global marknad. Vi ger våra medarbetare stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats och många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld. Vattenfrågan är just nu mer aktuell än någonsin och vi ser en stark tillväxt på en global marknad.

Vi är idag drygt 30 medarbetare inom serviceorganisationen och siktar på att växa ordentligt under den närmsta tiden. Service i Sverige har ett globalt ansvar och omfattar enheter för teknisk produktsupport, order och logistik för reservdelar, utbildning, försäljning och tekniker för reparation/underhåll. I denna annons söker vi en Service coordinator som kommer att arbeta tätt tillsammans med stöd av det övriga teamet i Sverige. Du kan förvänta dig att jobba i ett glatt team med flera olika kompetensområden där vi alla på olika sätt kompletterar varandra.

Arbetsuppgifter
Detta är en roll med högt tempo och du bör trivas med att ha många bollar i luften. Du kommer ansvara för planering av våra serviceteknikers alla förekommande jobb såsom serviceuppdrag, nya montage/installationer och driftsättning hos våra kunder. Support och problemlösning tillsammans med kollegor inom Service, och tillsammans med våra kunder är också en del av dina arbetsuppgifter. Du kommer även att:

  • Handlägga och rapportera order i affärssystem och planeringssystem
  • Inköp av vissa komponenter
  • Resursplanera
  • Sammanställa fakturaunderlag och dokumentation
  • Delta i kontinuerlig utveckling av affärsområdet eftermarknad
  • Delta i ständiga förbättringsarbeten

För att lyckas i tjänsten krävs 

  • Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet
  • Grundläggande IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Kunskaper kring struktur, process och förbättringsarbete

Andra språk så som tyska, spanska och franska är meriterande.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och strävar alltid efter att göra det bästa för kunder och kollegor. Du trivs i en växande verksamhet och tycker om att vara en aktiv del i att skapa struktur och arbetsprocesser. För dig är laget viktigare än jaget, detta är en förutsättning för att vi ska lyckas att nå våra gemensamma mål. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. – Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär. 

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Sara Persson, 0704-201871. Vi vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Länna Industriområde, Mariestad, Klippan och Hanhals. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och agenter. Nordic Water omsätter 600 miljoner SEK och har 180 anställda.

Läs mer på [ Link removed ]

Sökord:

J2W: CB2

Referens

1c1ea4d92e214e54b2b456f9ae8c56

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till