Jobbet Service Coordinator på deltid sökes till Kone i Kista har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Service Coordinator på deltid sökes till Kone i Kista publicerad av Academic Work

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning, kanske studier eller ett annat deltidsjobb och vill samla på dig meriterande erfarenhet på ett bolag som flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine? Vi utökar nu vår pool i kundtjänsten på deltid hos Kone som är ledande i Sverige inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Arbetet är spännande och flexibelt och är det optimala deltidsjobbet för dig som vill jobba 15-30h/v på varierade tider!


Om tjänsten
Academic Work söker för Kone's räkning kundtjänstmedarbetare till huvudkontoret i Kista. Du kommer att jobba c:a 2 pass i veckan (måndag-fredag) på kontorstider (främst 7-13 & 11-17) och förväntas vara flexibel samtidigt som du får ett flexibelt extrajobb! Starten är omgående och tjänsten startar med en gedigen utbildning på c:a 1 vecka där du förväntas kunna komma in några dagar i följd för att genomföra utbildning & introduktion till uppdraget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kones önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kone. Deras intention är att konsulten vi söker, likt de som finns där idag, kommer att bli en långsiktig och naturlig del av arbetsstyrkan.

Då Kone är ett stort globalt bolag finns alla möjligheter för karriärsutveckling om man visar framfötterna och gör ett bra jobb. I den här rollen kommer du utgå från det skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i en pool och bemanna företagets kundtjänst. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål.

Du kommer till exempel att:

• Identifiera säkerhetssituationer och hantera dessa genom att lämna lämpliga anvisningar
• Koppla kunden till rätt person på företaget
• Hantera ett ärende till dess att ärendet accepterats av en tekniker

Samtalen sker både på svenska och norska, därför är det meriterande om du har kunskaper inom det norska språket.

Du kommer att få en gedigen introduktion på plats och ha en teamleader som närmsta chef. Tillsammans med din teamleader kommer ni att följa upp arbetet kontinuerligt och du har möjlighet att ständigt utvecklas för att bli bättre och säkrare i din roll.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst 1 & 1/2 år kvar på dina eftergymnasiala studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis annat deltidsjobb på minst 50%
• Kan jobba minst 2 pass/vecka, halvdagar eller heldagar och är flexibel för att kunna komma in på kort varsel för att täcka upp vakanta pass
• Kan börja jobba omgående och har en ambition att vara kvar i rollen på lång sikt
• Har erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke
• Talar flytande svenska och engelska då dessa språk används dagligen

Det ses som meriterande ifall du arbetat med telefonen som främsta arbetsverktyg tidigare, och/eller har kunskaper i det norska språket.

För att lyckas väl i rollen som servicemedarbetare hos Kone krävs det att du är fokuserad på att hjälpa deras kunder och dina kollegor. Du är en glad och positiv person som gillar att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Du kommer att ha mycket kontakt med företagskunder, privatpersoner, servicetekniker och arbetsledare vilket kräver god samarbetsförmåga. Du är en utpräglad lagspelare och har även förmågan att prestera individuellt. Vidare ser vi även att du förstår vikten av ett gott och professionellt beteende på en seriös arbetsplats.

• Start: Omgående
• Omfattning: Deltid, minst 2 pass i veckan vilka är förlagda mellan 7-17, (7-12 & 11-17). Det kan variera mellan halv- och heldagar.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Information om företaget
Kone grundades 1910 och levererar innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. KONE är beläget i Kista. Vi har samarbetat med KONE i flera år, och har konsulter såväl på hel- som deltid på olika avdelningar!

Referens

15045981-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till