Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Service & Custom Solution ManMatthews Marking Systems, Göteborgager till jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Service & Custom Solution ManMatthews Marking Systems, Göteborgager till på Intenso Teknikrekrytering

Service & Custom Solution ManMatthews Marking Systems, Göteborgager till

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Service & Custom Solutions Manager
Mölndal

Matthews Marking Systems söker dig som trivs i en miljö där du får arbeta med teknik i framkant, intressanta utvecklingsprojekt och spännande kunder i olika branscher.

Vi söker en person som ska leda vår Service- och Custom Solutionsavdelning som arbetar med teknisk support, installation, service och custom engineering för industriella märkningssystem. Vi erbjuder dig intressanta utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

 

'Jag har arbetat för Matthews i snart 26 år och har fått möjlighet att prova på olika roller inom företaget. Jag gillar att lära mig nya saker och har tagit chanserna när de givits. Matthews är en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Man har möjlighet att sätta sig in alla delar i processen eftersom vi har allt från utveckling till försäljning och service under ett tak.

Som anställd har man bra förmåner med möjlighet att teckna sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi sitter i trevliga och rymliga lokaler med kontorsrum. Det arrangeras personalaktiviteter, personalmöten och frukostar.

Vi har frihet under ansvar och i chefsrollen har du stor möjlighet att prioritera ditt eget arbete. Vi har också en flexibel arbetsplats, vilket innebär att vi har möjlighet att delvis arbeta hemifrån.'

- Christina Johnson, servicechef

Arbetsuppgifter 
Som Service & Custom Solution Manager kommer du att ansvara för ett dedikerat, kompetent och självgående team. Din uppgift blir att utveckla och driva ditt team framåt för att möta våra kunders behov. Du kommer att planera, leda och utveckla avdelningens arbete på kort och lång sikt. Vid större kundprojekt kommer du att stötta avdelningen och agera projektledare. Vår strategi är att bibehålla och utveckla vår höga servicenivå gällande installationer, reparationer och support samt växa inom vår Custom Engineering affär.
Kvalifikationer
Du bör vara duktig på att driva dina idéer i organisationen och inte vara rädd för förändringar. Rollen innebär fullt chefsansvar för 10 medarbetare inklusive lönerevisioner, arbetsmiljöansvar etc. I din roll kommer du jobba i nära samarbete med den svenska och europeiska säljorganisationen, distributörer och våra kunder.
Du trivs i rollen att utveckla din personal så väl som verksamheten och eftersträvar ständigt förbättringar med hög kvalité. Du har ett aktivt och kommunikativt ledarskap som stödjer och motiverar din personal. Vi tror att du har erfarenhet från avancerad teknisk försäljning och/eller service/eftermarknad, samt gärna några års ledarerfarenhet i bagaget.
  • Affärsmässig/affärsdriven
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik, eller likvärdig erfarenhet
  • Erfarenhet av servicearbete i en ledande befattning, gärna med praktisk erfarenhet
  • Meriterande med kunskap om branschen eller närliggande industrier
  • Stark verbal och skriftlig kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska
För att lyckas i rollen har du hög social kompetens och är tydlig i din kommunikation. Du har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och delegerar på ett sätt som skapar förtroende och engagemang. 

Kontakt och ansökan
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson på 0702-501429 eller Maria Ahlen på 0708-490288. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Matthew Marking Systems
Matthews Marking Systems är en global leverantör av system för industriell märkning för bland annat identifikation, varumärkning (branding) och spårbarhet. Matthews Marking Systems Sweden AB grundades 1978, då Swedot AB, genom att då utveckla och patentera världens första kontaktlösa bläckstråleskrivare. Vi är idag ett ”Center of Excellence” för produktutveckling och innovatörer för vår unika MPERIA produktplattform. Matthews Marking Systems är en del av Matthews International, ett företag med över 12 000 anställda över hela världen med huvudkontor i Pittsburgh, USA. I Sverige är vi ca 65 personer inom utveckling, produktion, inköp, försäljning och eftermarknad. Som ett led i vår strävan att fortsätta vara en pålitlig leverantör av högklassig utrustning söker vi nu en Service & Custom Solution Manager till vårt kontor i Mölndal.

Läs mer på [ Link removed ]

Sökord: servicechef, service, service manager, chef, service solutions manager, industriell märkning,

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 937fc8bd45e84888862559c4da8912