Jobbet Servertekniker till Linköping sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servertekniker till Linköping sökes! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Linköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta i en internationell miljö som server och nätverkstekniker? Är du en social och driven person? Passa då på att söka denna tjänst eller tipsa någon du känner.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som Servertekniker hos vår kund i Linköping.

Du tillhör ett team som huvudsakligen arbetar med servrar men även en del mot nätverk. Arbetet kan innebära att montera servrar och switchar samt att lägga på konfigurationer på dessa. I rollen som servertekniker gör du mycket felsökningar i programmen kundkontakt är en stor och viktig del i ditt arbete. Kundkontakten sker via mejl, lync och telefon då kunderna finns på olika platser runt om i världen. Du kommer att arbeta i en spännande internationell miljö.

Teamet som du kommer att tillhöra får ett ärende/uppdrag och de ansvarar för att levererera en helhetslösning till kunden på bästa sätt. Många gånger finns inte tydliga instruktioner och manualer utan du får vissa parametrar och utifrån det ska du lösa uppgiften på bästa sätt – vilket kräver en god helhetsförståelse inom IT/nätverk/server.


Om företaget
Vår kund är ett konsultföretag som satsar på molnlösningar och hybrid IT som ett steg i utvecklingen mot en effektivare och miljövänlig leverans av IT. Med ett stort antal konsulter, egna datacenters och en stor molnleverantör i ryggen tillhandahåller företaget ett stort spann av hybrida lösningar som kan levereras på plats hos företagets kunder eller som en tjänst med ansvar över hela livscykeln. I Linköping är de ca 100 personer som arbetar inom fältverksamhet samt som konsulter inom IT och telekom.

Din profil
Skallkrav:
• YH-utbildning nyexad alt. IT-gymnasiet + arbetslivserfarenhet 3-5 år
• Genuint IT-intresse
• Kompetens inom server, hårdvara och konfiguration

Meriterande:
• Erfarenhet av It-tekniker jobb
• HP, DELL, Uniper – jobbat med dessa märken
• Switchar, servrar – betoning server. Mer hårdvarunära (lite med nätverk)
• Erfarenhet av koordinering och arbetsledning.

Personliga egenskaper och beteenden:
Som person är du social och har lätt att bli en del av en ny grupp. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper till andra. Du har ett eget driv i ditt arbete och kan på sikt själv se områden som behöver följas upp och utvecklas i verksamheten. Du är en person som är framåt och tycker om att ta för dig.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Tillträde omgående

Ort: Linköping
Arbetstider: Kontorstid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag - så vänta inte med din ansökan.

Referens

16916

Liknande jobb

Windowstekniker Linköping Atea
Lageroperatör Linköping SAAB
Säljsupport med intresse för el och teknik Söderköping Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till