Jobbet Serveringspersonal till Nordkalotten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serveringspersonal till Nordkalotten publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceminded? Gillar du högt arbetstempo? Nu söker vi medarbetare som vill jobba under sommaren på Nordkalotten.

Information om uppdraget:

Nordkalotten Hotel & Konferens i Luleå är en privatägd konferensanläggning, strategiskt placerad bara 2 km från Luleå flygplats och 6 km från centrum.

Vi söker nu arbetsvillig och serviceminded måltidspersonal som är utåtriktade och har ett intresse för mat och dryck. Arbetsuppgifterna som serveringspersonal ligger även i att diska, städa och plocka. Utöver detta består arbetet i att vara behjälplig med allt som rör hotellet/restaurangen i sin helhet.

Nordkalotten har öppet kvällar och helger så du kommer ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringen men du kommer bli anställd av Nordkalotten. Anställningen beräknas börja 2018-05-28 till 2018-08-26. Med möjlighet till extrajobb före och efter.

Detta söker vi:

Du som söker skall vara serviceinriktad och gilla högt tempo. Det är meriterande är erfarenhet inom café/restaurang/servis. Men inget krav.

Du skall vara en självgående person som snabbt ser vad det är som behöver göras. Du gillar att ingå i ett arbetsteam där alla arbetar tillsammans för att uppnå teamets mål. Vi behöver även ett utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst.

Vi jobbar med löpande intervjuer och urval så tveka inte utan sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41413

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hotell - restaurang - turism - Luleå).