Jobbet Serveringspersonal till Granö Beckasin! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serveringspersonal till Granö Beckasin! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Vindeln
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med restaurang och servering i en fantastisk miljö? Nu söker vi servicemedveten extrapersonal till Granö Beckasin! Vi söker dig som gillar att möta nya människor och som gärna hjälper gäster till en bra upplevelse.

Information om uppdraget:

Granö Beckasin är ett besöksnäringsföretag mitt i naturen, vid porten till Lappland. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva friluftslivet och den tysta vildmarken. Arbetsuppgifterna innefattar främst servering i restaurangen på kvällen. Du förbereder lokalen, tar hand om gästerna, serverar dryck och mat, tar betalt, plockar undan och stänger restaurangen.

Detta uppdrag pågår främst under helgerna, med chans till sommarjobb på heltid. Övernattningsrum finns på anläggningen. Du rekryteras av oss på StudentConsulting och blir anställd av kund. Anställningen beräknas starta så snart vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är mån om gästerna och som hittar balansen mellan service och effektivitet. Vi ser gärna att du är intresserad av mat och dryck så att du kan ge gästerna bästa möjliga service. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande men inget krav. Du som söker ser vi gärna har ett intresse av vildmark och friluftsliv samt är positiv och ansvarstagande. Du känner dig bekväm i att prata svenska och engelska. Det är även meriterande om du kan andra språk, gärna tyska. Låter detta som ett uppdrag för dig, skicka då in din ansökan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40590

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Servicetekniker till kund i Umeå Umeå StudentConsulting
Montör sökes för heltidsuppdrag Umeå StudentConsulting
Supporttekniker Skellefteå Wikan Personal AB
Erfaren svetsare Skellefteå Wikan Personal AB
Spelutvecklare till Skydome! Umeå Academic Work
Mekaniker/Hustomte Skellefteå Wikan Personal AB
Student sökes till Hjerta! Umeå Professionals Nord
Träindustriarbetare Skellefteå Lernia
Butikssäljare till Umeå Umeå Byggmax Group AB
Däckmontörer till Däckia! Umeå Professionals Nord
Servicetekniker till JOBmeal Skellefteå Professionals Nord
Snöskottare! Umeå Lernia
SW Developer till Tieto Skellefteå StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn040 - Vindeln).