Jobbet Serveringspersonal sökes till vackra Grand hotell i Mölle! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Serveringspersonal sökes till vackra Grand hotell i Mölle! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Höganäs

Arbetsbeskrivning

Skulle du vilja spendera sommaren i härliga och livfulla Mölle? Har du tidigare erfarenhet av servering? Just nu söker Grand Hotel i Mölle serveringspersonal under sommaren med goda chanser till förlängning.

Information om uppdraget:

Är du serviceinriktad, positiv och älskar att arbeta i högt tempo?

Vi söker dig som skulle vilja kombinera din passion för service och kundkontakt med en fartfylld sommar i vackra Mölle. Grand Hotel i Mölle har inte enbart ett fantastiskt läge med nära till stranden och vackra utsiktsplatser utan anordnar även massvis med spännande aktiviteter som exempelvis valsafari, grottvandring, klättring etc. Arbetet är varierat och du kommer att arbeta både frukost, lunch och middag med förberedelser samt á la carte. Arbetstiderna kommer att variera och möjlighet till övernattning på hotellet finns.

Som serveringspersonal på Grand Hotell Mölle får du ett roligt och varierat jobb där du kommer få arbeta i restaurangen på härliga sommardagar och kvällar men även på särskilda event som bröllop och fester. Du behöver därför tycka om att ha många bollar i luften och alltid ge bästa möjliga service!

Tjänsten är en heltidstjänst under sommaren med goda chanser till förlängning. I denna process samarbetar Grand Hotel i Mölle med Student Consulting. All kontakt kommer därför ske genom Dajana Sutalo.

Detta söker vi:

Som servitör/servitris är du ansikte utåt och förväntas ha en hög servicemedvetenhet och ett professionellt sätt att bemöta såväl kund som gäst.

Bakgrund
För att passa i rollen tror vi att du är:
* Social, utåtriktad och serviceminded
* Ansvarstagande och tar egna initiativ och är bra på att slutföra arbetsuppgifter
* Är stresstålig, bra på att prioritera och arbeta lösningsorienterat

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49060

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till