Jobbet Serveringspersonal sökes för extra samt sommarjobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serveringspersonal sökes för extra samt sommarjobb! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av servering? Är du service-minded och gillar att träffa nya människor? Då har vi ett roligt extra/sommarjobb för just dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning drivna och motiverade personer som vill ha ett extra/sommarjobb som
restaurangbiträde/servitris på en vägrestaurang på E4:an strax norr om Gränna.

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, du kommer bland annat att få ansvara över serveringen, kassan samt att vara behjälplig mot köket och tillreda enklare rätter.

Arbetstiderna kommer vara förlagda måndag-söndag och man kommer att arbeta både dagtid samt kvällspass.

För detta uppdrag kommer du bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos vår kund i Jönköping. Tjänsten är först och främst ett sommarjobb mellan veckorna 25–32 men det finns goda möjligheter till att kunna arbeta extra under både våren samt under hösten. För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha en annan huvudsaklig syssla eller vara studerande på minst 50%.

Detta söker vi:

För att passa för detta uppdrag ser vi gärna att du är en service-minded person som alltid sätter gästen i första hand. Du som söker ska tycka det är roligt med servering av mat och dryck och gärna ha tidigare erfarenhet av det, dock är det inget krav för tjänsten. Har du sedan tidigare arbetat i kassa ser vi detta som meriterande för tjänsten. Vi ser även att du som söker är en driven person som är stresstålig, social samt handlingskraftig. Som person är det viktigt att du även är flexibel och kan anpassa dig till olika situationer.

Eftersom restaurangen ligger norr om Gränna är det viktigt att du har möjlighet att transportera dig från och till och arbetet, då det inte finns några bussförbindelser till arbetsplatsen.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ta chansen och sök till tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41410

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hotell - restaurang - turism - Jönköping).