Jobbet Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu serveringspersonal till Casa Blanca i Trelleborg! Är du välorienterad och gillar att träffa nya människor i en fantastisk miljö? Då har vi sommarjobbet just för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi serviceinriktade, pigga och positiva kandidater till trevliga Casa Blanca i centrala Trelleborg. Restaurangen använder sig mest av en fastställd meny men besitter även en välfylld bar och en suverän avdelning för gourmetpizza. Om vädret håller i sig kommer även deras fantastiska innergård att nyttjas.

Du kommer i detta arbete att hantera gästernas beställningar, har du därför branschvana som servitör/servitris är det meriterande.

Arbetstiderna kommer variera och restaurangen har öppet mellan 11-23 varje dag. Du kommer att arbeta såväl dag som kväll och det är därför viktigt att du är flexibel, i synnerhet under sommarmånaderna.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi finner rätt kandidat, vi söker därför dig som är på jakt efter ett långsiktigt och fartfyllt extrajobb vid sidan av dina studier. Du kommer vara anställd hos Studentconsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Du som är:
- Student på komvux, gymnasiet, högskola eller universitet
- Serviceminded
- Stresstålig
- Initiativrik

Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, men det är inte ett krav. Känns detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42952

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till