Jobbet Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serveringspersonal för sommarjobb på Casa Blanca i Trelleborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Trelleborg
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu serveringspersonal till Casa Blanca i Trelleborg! Är du välorienterad och gillar att träffa nya människor i en fantastisk miljö? Då har vi sommarjobbet just för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi serviceinriktade, pigga och positiva konsulter till trevliga Casa Blanca i centrala Trelleborg. Här serveras det mat i flera former, restaurangen besitter även en välfylld bar och en trevlig avdelning för deras gourmetpizza. Om vädret tillåter finns det också en fantastisk innergård att nyttja och givetvis en spatiös uteservering.

Du kommer i detta arbete att hantera gästernas beställningar, har du därför branschvana av servitörsyrket är det mycket meriterande. Det är viktigt att du gillar service och inte är rädd för att våga ta för dig och alltid komma till arbetet med ett leende på läpparna.

Arbetstiderna kommer variera och restaurangen har öppet mellan 11-23 varje dag. Du kommer att arbeta såväl dag som kväll och det är därför viktigt att du är flexibel samt kan hoppa in med kort varsel.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat, vi söker efter dig som är på jakt efter ett långsiktigt och fart fyllt extrajobb vid sidan av dina studier. Du kommer vara anställd av Studentconsulting och uthyrd till Casa Blanca.

Detta söker vi:

Du som är:
- Student på komvux, gymnasiet, högskola eller universitet
- Serviceminded
- Stresstålig
- Initiativrik

Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, men det är inte ett krav. Tycker du att tjänsten känns intressant? Tveka då inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42953

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Konsult - .NET Malmö Nigel Frank International
Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd Malmö Xllnc advice recruitment AB
Maskintekniker Malmö Wikan Personal AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Pedagogisk samordnare Malmö Malmö Stad
Marknadskoordinator Helsingborg Bravura
.NET-utvecklare som vill arbeta test-drivet Malmö Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till