Jobbet Serveringspersonal för sommarjobb i Simrishamn! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Serveringspersonal för sommarjobb i Simrishamn! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Tomelilla
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu serveringspersonal till en hamnkrog med sprudlande läge i Simrishamn! Är du välorienterad och gillar att träffa nya människor i en fantastisk miljö? Då har vi sommarjobbet just för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer i detta arbete att hantera gästernas beställningar, har du därför branschvana av servitörsyrket är det mycket bra. Det är viktigt att du gillar service och inte är rädd för att våga ta för dig och alltid komma till arbetet med ett leende på läpparna.

Tjänsten startar med en introduktion i mitten av juni och för att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba hela juli månad samt två veckor in i augusti. Det finns även chans till förlängning därefter om man har visat framfötterna och gjort ett bra jobb.

Arbetstiderna kommer variera under perioden och restaurangen har öppet mellan 7:00-00:00 varje dag. Dina främsta arbetstider kommer vara mellan 10:00-20:00 eller 12:00-22:00 både vardagar och helger. Därför är det viktigt att du som person har en flexibel inställning till arbetstider.

Hamnkrogen i sig bjuder in till en mysig och hemtrevlig atmosfär. Hos dem kan kunderna bo vackert, få vegetarisk mat, goda kött- och fiskrätter samt utsökta desserter.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst har ett brinnande intresse för mat och service, som person är du en riktig lagspelare som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vi tror också att du är stresstålig och initiativrik. Du bjuder alltid på ett leende och älskar att göra det lilla extra för gästerna. Det är ett krav för tjänsten att du har tidigare erfarenhet av a la carte.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Hamnkrogen, vi jobbar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42378

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Affärssystemkonsult Veberöd PAf Rekrytering
Säljare Elgiganten Phonehouse C4 Shopping Kristianstad Elgiganten AB
Fastighetstassistent sökes till attraktiva LKF i Lund Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Säljare till Office Management i Malmö Malmö Office Management
Administratör Malmö Malmö Stad
OVK-Besiktningsman Malmö PAf Rekrytering
Tekniskt stöd till Trafikverket Malmö Academic Work
Budbilschaufför Kristianstad Wikan Personal AB
Skötselarbetare Malmö Malmö Stad
IT-tekniker Onsite, visstid Malmö Malmö Stad
IT-tekniker Onsite Malmö Malmö Stad
Lärare i matematik och fysik Malmö Malmö Stad
KMA-ansvarig till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hotell - restaurang - turism - Tomelilla).
Du kan avregistrera dig när som helst.