Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SENIORA KONSULTER MED INTRESSE FÖR VARUMÄRKEN OCH KOMMUNIKATION jobb i Stockholm på Demoskop AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SENIORA KONSULTER MED INTRESSE FÖR VARUMÄRKEN OCH KOMMUNIKATION på Demoskop AB

SENIORA KONSULTER MED INTRESSE FÖR VARUMÄRKEN OCH KOMMUNIKATION

Demoskop AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Demoskop ligger i branschens absoluta framkant vad gäller marknads- och opinionsundersökningar. Sedan mer än 30 år kombinerar vi tung expertis och erfarenhet inom varumärkesbyggande, kommunikation, opinion, samhällsundersökningar, privatekonomi och företagande. Vi jobbar nära våra kunder och ser att det ger dem en affärsnytta som andra har svårt att ge.

För att möta en växande efterfrågan förstärker vi nu vår organisation med ytterligare seniora konsulter med placering i Stockholm. Vi letar framförallt efter personer med minst fem års erfarenhet av kvalificerade undersökningar kopplat till varumärke, kommunikation och media. 

Tidigare konsulterfarenhet, med eget försäljningsansvar, är ett krav. Arbetet är omväxlande och ställer krav på framför allt analytisk förmåga men också affärsintresse, kunddialog och kreativitet. Uppskattar du en dynamisk organisation, med högt i tak och korta beslutsvägar toppat med positiv teamkänsla och många skratt kan detta vara det perfekta jobbet för dig. Med rätt inställning och attityd kommer du att göra skillnad.

Tjänsten är på heltid med placering i centrala Stockholm. Du arbetar tätt med kollegor både i Stockholm och Göteborg och rapporterar till vår VD. Obehindrade kunskaper, i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska är ett krav.

För att kunna lyckas, trivas och göra ett bra jobb är ett levande intresse för hur varumärken fungerar, hur kommunikation påverkar och hur mediebranschen utvecklas en förutsättning.

Kontakt och ansökan

Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson på 070-554 05 04 eller [ Email address blocked ] . Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: [ Link removed ]

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Demoskop grundades för 30 år sedan och erbjuder undersökningar och avancerade analyser inom opinion, varumärkesbyggande, kommunikation och affärs- och verksamhetsutveckling. Under snart 30 år har Demoskop undersökt väljarnas sympatier i Väljarbarometern. Tillsammans med Inizio var Demoskop det företag som kom närmast resultatet i Riksdagsvalet 2018. Inizio startades 2012 och har från start varit banbrytande i metodutveckling och analys av nya datakällor. En viktig del har varit Inizio-panelen med över 65 000 deltagare. Sedan 2019 har företagen gått samman till Demoskop AB. Inizionamnet finns kvar för vidareutveckling av digitala tekniker, däribland Inizio-panelen. Undersökningsbranschen är i stark utveckling. Tillsammans kombinerar Demoskop och Inizio tung expertis och erfarenhet, vilket banar väg för nya, starka erbjudanden. Det gäller såväl inom traditionella datainsamlingsmetoder, som inom så kallad big data och automatisering. Välkommen att läsa mer om oss på www.demoskop.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 417102