Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

seniora konsulter inom Life Sciences jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
seniora konsulter inom Life Sciences på Randstad AB

seniora konsulter inom Life Sciences

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du redo för större utmaningar i höst? Vi på Randstad Life Sciences vänder sig nu till dig som  har flerårig erfarenhet av att jobba inom läkemedel eller biotech branschen och är redo för att testa något nytt!  
Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vårt breda kundportfölj i Mälardalen kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss.

För Randstad är konsulten den största möjligheten till vidare framgång. Som konsult hos hos oss har du en varierande och utmanande roll med en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. 
Din konsultchef har erfarenhet av branschen och finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att coacha och stötta dig att utveckla din karriär i linje med din ambition.


ansvarsområde.

Är du intresserad av att utveckla din kompetens inom något nytt område, eller vill du bredda dig inom din expertis, så är du välkommen att söka dig till oss! Just nu jobbar vi till exempel med roller som delprojektledare, valideringsingenjörer, QA för globala projekt och mycket mer.


arbetstider.

Vi erbjuder tillsvidareanställning som initieras med en 6-månaders provperiod.


kvalifikationer.

Vi ser att du har:
-  Arbetat i ca 5 år inom medicinteknik, biotech eller läkemedelsbranschen
- God erfarenhet från ett eller flera av områden inom kvalitetssäkring, processteknik, validering/kvalificering, regulatoriskt arbete
-  Kunskap i relevanta regelverk som t.ex. GMP, GAMP5, MDR osv
- Har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden (civilingenjör, Bsc, Msc, PhD)
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Någon form av projektledarcertifiering är meriterande

Egenskaper som är viktiga som konsult är att du är ansvarstagande, handlingskraftig, noggrann och har eget driv. Som person är du social och har god kommunikationsförmåga. Andra viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen som konsult är flexibilitet och att du är möjlighetsorienterad. Du har även förmåga att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2021-10-20. Urval och intervjuer kommer att ske under augusti. Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via e-mail. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359756