Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Seniora Javautvecklare, mobiltjänsterna, Handelsbanken i Malmö jobb i Malmö på Handelsbanken

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Seniora Javautvecklare, mobiltjänsterna, Handelsbanken i Malmö på Handelsbanken

Seniora Javautvecklare, mobiltjänsterna, Handelsbanken i Malmö

Handelsbanken Malmö, Skåne län Heltid


arbetsbeskrivning.

Handelsbanken befinner sig i en expansiv fas och satsar mycket på IT och digitalisering. Det är en fantastisk möjlighet för dig som utvecklare att jobba inom ett spännande område med kompetenta kollegor och en ledning som driver dessa frågor!

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att göra karriär inom organisationen.  

Handelsbanken fortsätter sin satsning på digitalisering och förstärker sitt mobila backendteam med ytterligare två Seniora Javautvecklare till sitt kontor i centrala Malmö. 

Teamet tillhör den avdelning som har ett helhetsansvar och är sammanhållande för mobilutvecklingen i Handelsbanken. Teamet består av åtta utvecklare idag, som är med och utvecklar det digitala kundmötet.

Vill du bli del av ett innovativt och kompetent team med mycket arbetsglädje i en branschledande organisation? 


ansvarsområde.

Som Senior Javautvecklare för Mobiltjänsterna i backendteamet kommer du att vara en del av de som vidareutvecklar och förvaltar bankens Mobiltjänster. Arbetet är varierande och innebär ett nära samarbete med affärsutveckling, klientutveckling, test, arkitektur och designers i leveransteam. Stämningen är positiv och hjälpsam både i teamet och på hela avdelningen.

Du kommer att arbeta inom ett område som har fokus på att leverera nytta för kunden så att kundupplevelsen förbättras ytterligare. Dessutom har du stora möjligheter att utvecklas i rollen som Javautvecklare i en agil miljö.


kvalifikationer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som backend Javautvecklare (Java 8 eller högre) i minst fem år och du behöver även ha erfarenhet av Maven, Git och Tomcat.

Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

De huvudsakliga teknologier vi använder idag är de som nämns nedan. Personlig lämplighet väger alltid tyngre än att bocka av varje enskild punkt.

Det är en bonus om du har erfarenhet av några av följande
• Java 11+
• Spring Boot
• REST-tjänster
• Moln/microservice – erfarenhet
• Docker erfarenhet

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen och passa i teamet samt kunna driva utvecklingen framåt tror vi att du behöver vara en drivkraftig person, ha god social förmåga och kunna ta egna initiativ. Du är dessutom ansvarstagande, flexibel och vara kommunikativ.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Handelsbanken med Randstad Technologies. Vid frågor kring rollen som Javautvecklare är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på [ Email address blocked ] eller 0738-56 74 56.

Ansök via vår hemsida: www.randstad.se/technologies 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358228