Jobbet Senior utvecklare inom .NET, C# och Java - vi har spännande uppdrag för dig! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior utvecklare inom .NET, C# och Java - vi har spännande uppdrag för dig! publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med BackEnd på ett av världens mest framgångsrika företag? Då vill vi träffa dig snarast! Uppdragen har vi som bara ligger och väntar på just dig!


Vi går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Vi kommer att rekrytera ett 30-tal personer under 2020. Vill du växa med oss?


Hos oss får du arbeta i intressanta och utvecklande uppdrag hos våra kunder, ofta i en internationell miljö med globala leveranser. Vi har balans mellan arbete, familj och fritid och erbjuds bra möjligheter till kompetensutveckling. Vår arbetsmiljö kännetecknas av trevliga kollegor där vi värnar om individen.


Är du utvecklare med gediget intresse för BackEnd? Vi söker dig som har djup kunskap inom .NET, C# eller Java, samt är uppdaterad med de senaste specifikationerna och ramverken. Som person är du driven, engagerad och trivs i rollen som konsult, samt uppfattas även som en ledare av din omgivning.


Vi söker dig som har:

  • Relevant universitetsutbildning inom IT
  • Minst tre års erfarenhet av programmering inom .NET, C# och Java
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Gärna erfarenhet av Episerver, Sitecore eller andra C#/.NET baserade CMS:er
  • Kunskap och erfarenhet av agila metoder
  • Meriterande är erfarenhet av DevOps

Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.


Capgemini Group, en världsledande leverantör inom konsulting, tekniktjänster och digital transformation, ligger i framkant inom innovation för att adressera hela spektret av kundernas möjligheter i den snabbrörliga världen av Cloud, Digital och plattformar. Genom att bygga vidare på sitt starka 50-åriga arv och djupa sektorspecifika expertis, stöttas organisationer att förverkliga sina affärsdrivande ambitioner via en omfattande tjänsteportfölj, från strategi till verksamhet. Capgemini-koncernen drivs av övertygelsen att affärsvärdet av teknologi genereras av och genom människor. Det är en multinationell koncern med över 200 000 anställda i över 40 länder. Capgemini Group redovisade 2018 globala intäkter på 13,2 miljarder euro. People matter, results count.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

18448

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till