Jobbet Senior Utvecklare / Backend / Programmering / C# har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Utvecklare / Backend / Programmering / C# publicerad av Bravura

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av backend-programmering och motiveras av att arbeta på ett etablerat företag med korta beslutsvägar? Lockas du av att arbeta med utveckling av ett företags egen produkt och plattform? Här erbjuds du en roll på ett företag med bra sammanhållning och högt i tak.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Part Trap AB.

Om företaget

Part Trap AB utvecklar en egen plattform för avancerad E-handel och produktdatahantering (PIM) inom B2B, och säljer direkt eller via partners till marknadsledande kunder i framför allt USA och Europa. Med sin höga kompetens hos de anställda och med hjälp av den senaste tekniken erbjuder företaget unika lösningar för tillverkande företag. De är ett engagerat, positivt och kundinriktat team som sköter såväl utveckling, implementation och support i fantastiska lokaler med utsikt över hela centrala Göteborg. Part Trap AB arbetar i långa och nära relationer med spännande kunder över hela världen, vilket är både utmanande och utvecklande.

Arbetsuppgifter

Som backend-utvecklare utvecklar du Part Traps befintliga plattform för att möta kunders behov och önskemål inom E-handelsprojekt. Du arbetar med Product Information Management och hanterar en stor mängd produktdata från olika kunder i SQL, som du använder för att skapa unika lösningar. Utöver detta är du delaktig i att skriva om plattformen från Visual Basic .Net till C#. På sikt finns det möjlighet att vara delaktig i ytterligare projekt för framtagandet och designen av nya komponenter och att bygga arkitekturer. Du tillhör en grupp med tio duktiga och erfarna utvecklare, där du även arbetar i nära samarbete med övriga kollegor som jobbar med projektledning, implementation, front-end, test, support och sälj.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av backend-programmering i C# samt gärna .Net • Kunskaper i SQL och att hantera stora mängder data • Eftergymnasial utbildning som systemvetare, högskoleingenjör eller relevant YH-utbildning • Mycket goda kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift • Meriterande med kunskaper i produktdatahantering, Product Information Management (PIM) och en affärsförståelse • Meriterande med erfarenhet externa API:er Vi ser att du som söker är en person som motiveras av att se din del i helheten. Genom att ta ansvar för dina uppgifter och genomföra dem med kvalitet bidrar du till gruppens samarbete. Med hjälp av ditt tekniska intresse är du samtidigt duktig på att se vilka implementationsmöjligheter som finns med projekten som utgångspunkt. Vi tror att du som söker har en affärsförståelse och förmåga att ta till dig nya arbets- och tillvägagångssätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Programmering, utvecklare, utveckling, C#, .NET, development, developer, backend, datateknik, data warehousing, systemvetenskap, databashantering, produktdatahantering, Product Information Management, PIM, Azure, API, SQL, ASP, MVC5, Visual Studio, Git, HTML, Javascript, CSS, jQuery, Bootstrap, Test-driven Development, Continuous Integration, Dependency, Injection, Elastic Search, heltid, Göteborg

Referens

2861701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till