Jobbet Senior upphandlare sökes till Vattenfall i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior upphandlare sökes till Vattenfall i Uppsala publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Till vår spännande kund Vattenfall i Uppsala söker vi nu en strukturerad och senior upphandlare för ett konsultuppdrag på heltid. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå till och med sista december 2020, med eventuella möjligheter till förlängning. Du kommer för detta uppdrag bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Avdelningen på Vattenfall producerar, distribuerar och levererar fjärrvärme, fjärrkyla, ånga och el till fastighetsbolag, industrier, offentliga lokaler, villaägare och elbörsen Nord Pool. Deras verksamheter omfattar hela värdekedjan från produktion till försäljning. Teamet består av 6 medarbetare inkl. chef.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen omfattar hela upphandlingsprocessen från behovsanalys till färdigförhandlade ramavtal och kontrakt till alla verksamheter inom organisationen.

Vem är du?
För denna roll ser vi att du har utbildning inom universitet eller högskola med inriktning entreprenadjuridik eller motsvarande. Vi ser vidare att du har flera års erfarenhet av upphandlingar inom entreprenad mot avtalen AB04/ABT06 samt önskvärt mot ABA99. Det är meriterande med erfarenhet av offentlig upphandling mot LUF (Lagen om offentlig upphandling inom försörjningssektorn.

Som person ser vi att du är flexibel, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.


Om verksamheten
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

56204

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till