Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior testande testledare till Dina Försäkring AB, placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior testande testledare till Dina Försäkring AB, placering Stockholm på Reperio Search

Senior testande testledare till Dina Försäkring AB, placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta hos en av branschens trevligaste försäkringsbolag med en familjär atmosfär, då har du chansen nu! Dina Försäkring AB expanderar och söker nu ett flertal roller till enheterna för kundutveckling och IT!

Dina Försäkring söker en driven och kvalitetsmedveten Testande testledare till enheten för IT. Som Testande testledare hos Dina Försäkring kommer du att få möjlighet att arbeta brett och ständigt utvecklas i din roll. Företaget sitter dessutom i fräscha lokaler, med gym och gruppträningsmöjligheter, ett stenkast ifrån slottet på Skeppsbron i Stockholm.

Dina Försäkringar

Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dinagruppens fem lokalbolag.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Dina Försäkrings räkning en Testande testledare. Som Testande testledare har du ett driv och en kvalitetsmedvetenhet för att testleda såväl inom projekt, förvaltning och agila team samt utföra systemtester. Systemlandskapet består såväl av anpassade standardsystem som egenutvecklade lösningar och spänner över hela affären, från försäkringssystemet med sälj och skador till CRM:et och e-tjänster/webb. Integrationslagret, skrivet i Java, håller ihop den digitala upplevelsen för såväl handläggare som slutkunder. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • Som testare ansvara för testfall, testdata, samt utföra tester
  • Som testledare planera, leda och följa upp testarbetet
  • Säkerställa beställningars testbarhet
  • Bibehålla och utveckla rutiner för test

Vem söker vi

Du har en relevant högskoleutbildning samt minst fem års erfarenhet av systemtest och testledning i komplexa miljöer med många integrationspunkter och av standardsystem. Du har en mycket bra problemlösningsförmåga och kan jobba såväl självständigt som i grupp med testrelaterade  aktiviteter. Vi ser även att du har arbetat med agila systemutvecklingsinitiativ. Din senioritet gör också att du klarar av att självständigt prioritera i en föränderlig värld där många uppgifter löper parallellt.

Det är meriterande om du har god kännedom om atlassians suit: confluence, jira och zephyr. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av Linuxmiljöer, är certifierad inom test och gärna har erfarenhet inom sakförsäkring. Är du dessutom pragmatisk, lyhörd och noggrann så kommer du passa in perfekt i teamet hos Dina Försäkringar.

Vad erbjuder Dina Försäkring?

Att arbeta på Dina Försäkring innebär att du har en samhällsbärande funktion. Det är medarbetarna på Dina Försäkring som tillsammans ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet, att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet och som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos Dina Försäkring och du ska känna att du är en viktig del i det. Dessutom kommer du till ett företag med Dina-andan som handlar om att företaget värnar om sina kunder och medarbetare. Kulturen präglas av en trevlig och informell arbetsmiljö. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet. Dina Försäkring erbjuder dig dessutom ett bra kollektivavtal och alla förmåner som branschen normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar.

Låter det intressant? Urval sker löpande så bifoga din ansökan nedan så snart som möjligt. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom Dina Försäkringars federation. Har du frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Malin Nordh, ansvarig Rekryteringskonsult på Reperio Search via [ Email address blocked ] eller 072 – 325 66 96.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1196074-274338