Jobbet Senior teknisk systemutvecklare inom C# .Net har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior teknisk systemutvecklare inom C# .Net publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du en grym utvecklare inom C# & .Net?
Har du ett stort utvecklarintresse och djup förståelse för teknologin bakom?
Infobric i Jönköping vill bli fler och söker dig som har starka kunskaper inom utveckling och nu vill utvecklas ännu mer i sin roll.

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på Infobric i Jönköping kommer du att vara del av ett team som utvecklar byggbranschens uppkopplade elektronikenheter. Du programmerar i C# och .Net i varierande projekt som kräver stor teknisk kompetens.

Teamet som jobbar mot web består av 4-5 personer, däribland både seniora och juniora utvecklare. I din roll som senior utvecklare kommer du att guida de juniora medarbetarna för att hjälpa dem att designa lösningar och att utvecklas. Detta behöver du ej ha erfarenhet av sedan tidigare utan kan vara en ny utmaning för dig.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Utveckla och förbättra nuvarande system
- Ta fram och implementera nya lösningar
- Hjälpa och guida juniora utvecklare

Om företaget
Infobric är ett innovativt mjukvaruföretag som jobbar med produktutveckling och tjänster som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Infobrics system har en central roll på 10 000-tals byggarbetsplatser, och många av Europas största byggföretag finns bland bolagets kunder. Kärnan i Infobrics erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter ute på byggarbetsplatsen, t.ex. grindar och registreringsboxar.
Infobric grundades 2004 i Jönköping. I centrala lokaler, med en fantastisk utsikt över staden, finns vårt huvudkontor med bland annat försäljning, produktutveckling och kundservice. Infobric gruppen har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 200 medarbetare och omsätter 300 MSEK (2019)

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med komplexa produkter och har djup teknisk förståelse. Du brinner för teknik och vill vara uppdaterad kring nya tekniker och utveckling.

Skallkrav:
- Högskoleutbildning inom data
- Engelska i tal & skrift
- Starka kunskaper inom C# & .Net

Meriterande:
- Svenska i tal & skrift
- Erfarenhet av att arbeta med Asp.Net Web forms, Web API, Javascript/JQuery

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Omfattning: Heltid

Referens

21978

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till