Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Talent Acquisition Specialist till Verisure! jobb i Malmö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Talent Acquisition Specialist till Verisure! på Academic Work

Senior Talent Acquisition Specialist till Verisure!

Academic Work Malmö, Skåne län Heltid
Här är möjligheten för dig som vill vara med på Verisures spännande resa framåt när dem nu expanderar och behöver bli fler! Du som har ett redan uppbyggt nätverk inom tech, gärna på internationell nivå, och som är en person som tar snabba actions och drivs av att hela tiden ta ditt eget arbete framåt kommer passa bra in i den här rollen och på Verisure Innovation Centre! Verisure är en av regionens mest framtående bolag när det gäller innovation inom IoT, så det här är en chans du inte vill missa!


Om tjänsten
Centralt i Malmö sitter Verisure Innovation Centre. Det är här den tekniska plattformen utvecklas och det är här många av Verisures prisvinnande IoT-produkter inom alarm och säkerhetslösningar skapats. Verisure accelererar nu och behöver därför utöka det globala HR-teamet med Talent Acquisition Specialists med fokus på rekryteringar inom InfoSec, R&D och IT.

Du kommer bli en del av ett drivet HR-team, på global nivå, där rekryteringsteamet består av 16 Talent Acquistion Specialists. Du kommer arbeta i ett dynamiskt team, med en agil approach och med fullt fokus på att nå målen för Verisures snabba tillväxttakt. Verisure vill ta med dig på den här resan dem nu står inför och tror att du med ett stort nätverk inom tech, samt en stor förmåga att agera innovativt är rätt för den här tjänsten!

Verisure tror på att bygga en högpresterande organisation genom att investera i deras viktigaste resurs, personalen. De erbjuder stora möjligheter till personlig och professionell utveckling och för att säkerställa det har varje medarbetare en utbildningsbudget. Klimatet karakteriseras av en stor ödmjukhet och öppenhet i att dela med sig av sina kunskaper.

Arbetsuppgifter
Som Verisures nya Talent Acquisition Specialist inom Tech kommer du vara delaktig i att attrahera nästa generation kollegor till deras Innovation Centre. Tillsammans med deras tekniska team och rekryterande chefer skapar du en förståelse för både rekryteringsbehov här och nu, men även framtida behov. Du kommer ha fullt ansvar för hela rekryteringsprocessen från kravprofil och screening till djupintervju, testning och referenstagning. Rollen innehåller såklart även mycket search och kontakt med det egna nätverket där du kommer behöva ta actions och driva allt framåt på egen hand. För detta behöver du ha ett etablerat nätverk, gärna internationellt.
Vi söker dig som

* Har minst en kandidatexamen inom HR, PA, Business Administration eller motsvarande
* Har flera års erfarenhet av att rekrytera internationellt och inom Tech-området
* Har god erfarenhet av att ansvara för hela rekryteringsprocesser från start till mål
* Trivs med att ha en konsultativ roll med fokus på samarbete men där du samtidigt har modet att utmana dina beställare när så behövs
* Är högpresterande och trivs att arbeta i en organisation med ett högt tempo och mot högt ställda mål
* Har ett etablerat kontaktnät inom tech
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

För att passa för denna rollen behöver du vara en person som känner igen dig i learning by doing, att ta egna actions och beslut, att våga prova dig fram samt att du behöver vara ivrig på att hela tiden lära sig mer och vara målinriktad.

Som person är du:

* Resultatinriktad
* Problemlösande
* Självgående
* Relationsskapande

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
* Placering: Universitetsholmen, Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Verisures önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Här kan du läsa mer om Verisure presenterar som företag och arbetsgivare.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15053433-SE