Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Senior systemutvecklare till SysPartner i Luleå job in Luleå at SysPartner Consulting AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Senior systemutvecklare till SysPartner i Luleå på SysPartner Consulting AB

Senior systemutvecklare till SysPartner i Luleå

SysPartner Consulting AB Luleå, Norrbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Är du en erfaren systemutvecklare som vill jobba med java-utveckling i framkant? Drivs du av att hjälpa kunder med tekniskt utmanande lösningar? SysPartner i Luleå söker nu dig med ett stort intresse för utveckling, och som vill fortsätta din karriär med att arbeta med den senaste tekniken.

Sedan SysPartner grundades har vi haft som vårt viktigaste mål att våra anställda skall trivas hos oss, att de ska få växa i sina yrkesroller, samt att de alltid ska ha chansen till de utmaningar de strävar efter. På SysPartner arbetar vi enligt devisen ”Trevliga proffs”, vilket för oss innebär att vi är positiva, ärliga, kunniga och ödmjuka. Våra konsulter möter de utmaningar de ställs inför med en positiv attityd, stor kompetens och en konstant vilja att leverera det absolut bästa för just deras kund eller i deras projekt. Något vi alla som jobbar på SysPartner har gemensamt är att vi är väldigt teknikintresserade och verkligen brinner för IT och teknik på olika sätt.

SysPartner grundades 2005 och har i dag 40 anställda i Linköping, Luleå och Stockholm. Vi fortsätter växa och satsar nu stort på att bli fler medarbetare på vårt kontor i Luleå. 

Vi erbjuder dig som anställd en rad förmåner, bland annat möjlighet till personalbil, friskvårdsbidrag, en personlig hårdvarubudget, föräldralön, sjukvårdsförsäkring, sjukförsäkring, tjänstepension, vidareutbildning, samt en rad sociala aktiviteter varje år där vi träffas och har roligt tillsammans.


ansvarsområde.

Våra medarbetare arbetar främst i längre uppdrag hos våra kunder som främst består av medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant. Vi söker nu dig som gillar att arbeta i team och i nära samarbete med våra kunder. Vi söker dig som ständigt utmanar dig själv för att skapa bra lösningar som hjälper organisationer framåt.


kvalifikationer.

Vi letar efter en systemutvecklare med flera års arbetslivserfarenhet inom framförallt Java, men ställer oss även öppna för arbetslivserfarenhet inom backend, frontend eller fullstack. Viktigast är dock att du har ambitionen att bredda din profil och fortsätta vilja utvecklas inom respektive område.

Vi ser gärna att du har:
• IT-relaterad utbildning på minst kandidatnivå
• Mycket god kunskap inom Java
• Meriterande med kunskaper inom C#/.Net, Angular, React, Node eller Docker
• Erfarenhet av agilt arbete

Du har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling. I rollen som konsult är du SysPartners ansikte utåt vilket kräver ett gott kundbemötande och en professionell attityd. Det omväxlande arbetet som konsult ställer stora krav på din vilja och förmåga att anpassa dig och lära dig nya saker.  Tror du att detta skulle vara något för dig vill vi gärna höra ifrån dig! 


ansökan.

I den här rekryteringen ha SysPartner valt att samarbeta med Randstad Rekrytering. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christer Sjögren på [ Email address blocked ] . Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Sista dagen att lämna in ansökan är den 30 juni. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.
 

Rekommenderade jobb

Senior systemutvecklare till SysPartner i Luleå
SysPartner Consulting AB Luleå Heltid
Kockar och köksbiträden sökes för arbete i skolkök/förskolekök i Boden
StudentConsulting Norrbottens län - Boden Deltidsanställd
Ej angett
Butikssäljare
Poolia Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201345210