Jobbet Senior systemutvecklare till statlig myndighet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior systemutvecklare till statlig myndighet publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som jobbat med systemutveckling mot front-end och vill utvecklas vidare på en myndighet i med kontor i Umeå.

Information om uppdraget:

Myndigheten behöver nu förstärkning i form av en systemutvecklare som kan bidra till teamets framgångar. De tvärfunktionella teamen jobbar med sina uppgifter från ”ax till limpa” där alla olika discipliner såsom arkitektur, krav, design, utveckling, test, testautomation, dokumentation, release och driftsättning ingår. Du är en lagspelare och du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med dina teamkollegor i arbetet.

Arbetet bedrivs agilt med tät kundkontakt, frekventa leveranser och stor flexibilitet och förändringsbenägenhet. Stort ansvar läggs på de tvärfunktionella teamen att angripa och lösa problem på bästa sätt samt att bidra till sin egen förbättringsresa. Utveckling sker bl.a. i Java, JEE, Angular, Spring och Groovy. Versionshantering sker i Git och automation med hjälp av Jenkins. I nuvarande plattform användes Web Logic Server och nästa plattform är baserad på Open Shift.

Arbetet pågår i två år med option på 1+1 år. Vi berättar mer om myndighetenoch uppdraget vid kontakt efter ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av frontend med inriktning mot web och Javascript.

Det är meriterande om du:
- Har minst tre års erfarenhet av UX/UI–design för sällananvändarbruk och dagliganvändarbruk
- Har jobbat med microfrontends

Varmt välkommen med din ansökan eller kontakta rekryterare Malin Norgren på 072-452 5887 eller malin.norgren@studentconsulting.com om du vill veta mer.

Sökord: Javascript, Front end, Programmerare, Systemutvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51940

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till