Jobbet Senior systemutvecklare till CGI har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior systemutvecklare till CGI publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Vill du vara del av en arbetsplats som präglas av engagemang, driv och personlig utveckling? Vi söker just nu erfarna systemutvecklare inom JAVA och .NET.

Information om uppdraget:

Vill du ta nästa steg i din karriär? Vår kund, CGI är en global leverantör av tekniska lösningar, bland annat inom webbutveckling, webbdesign och programmering. De driver en datakonsultverksamhet med etablerade, långsiktiga relationer hos ledande internationella företag. Hos CGI arbetar du i ett nära team med andra där innovativa lösningar på problem värdesätts. Du ska ha en stor passion och en stark drivkraft att prestera för att passa in hos vår kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

CGI växer och söker nu utvecklare inom Java och .NET. Tjänsten är på heltid, måndag-fredag med kontorstider. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer arbeta hos vår kund. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Detta söker vi:

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll:
Min. 2-4 års erfarenhet av liknande arbete.
Erfarenhet av systemutveckling Java eller .NET.
Erfarenhet av Agilt arbetssätt.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Känsla och förståelse för kundens verksamhet och affärsnytta.
Men även vilja att vidareutvecklas och är sugen på nya uppdrag och utmaningar i ett företag med stor tillväxt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

Om arbetsgivaren:

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar. Med 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala resan

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser, CGI är 77 000 medarbetare och har kunder på flera hundra platser i världen

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49302

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till