Jobbet Senior systemutvecklare/programmerare till Effnet AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior systemutvecklare/programmerare till Effnet AB publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Effnet är en ledande leverantör i världen av produkter som effektiviserar IP-nätverk och kommunikation. Är du är en erfaren programmerare inom C/C++ vars hjärta klappar för mobil kommunikation bör du söka denna tjänsten!

Information om uppdraget:

Effnet är ett Luleåbaserat mjukvaruföretag som grundades 1997. Effnets kunder är små och stora, lokaliserade världen över, verksamma inom olika marknader så som mobiltelefoni, IoT, industriell kommunikation och satellitkommunikation. Just nu utvecklar de en 4G/5G-protokollstack med hög kvalitet, prestanda och flexibilitet som passar för många olika tillämpningar, t.ex. mobiltelefoner, IoT-terminaler, stora och små basstationer eller i molnet i virtualiserad form.

I jobbet som systemutvecklare kommer du att programmera i C/C++. Du använder Linux på ARM- och Intelprocessorer men utvecklar plattformsoberoende program med högsta kvalitet och prestanda. Du får lära dig att jobba med ledande teknologi inom 5G, NB-IoT, backhaul- och satellitkommunikation. Effnet erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater.

Det är en berikande och spännande erfarenhet att arbeta med kunder från hela världen, från stora och välkända företag till mindre startups. Som systemutvecklare hos Effnet kommer du att arbeta med hela processen, främst produktutveckling, programmering, test och support. Effnet har en effektiv utvecklingsprocess baserad på delande av idéer och kunskap samt granskande av utfört arbete med ambitionen att förbättra kvaliteten.

Effnets kontor är beläget i Luleå men företaget har god vana av att samarbeta på distans. Är du rätt person kan du arbeta varifrån du vill. Tjänsten är på heltid och startar enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i tjänsten ser vi gärna att du är utbildad civilingenjör inom datateknik eller har likvärdig utbildning. Du har flera års erfarenhet av systemutveckling och ett genuint intresse av programutveckling i C/C++, samt är duktig i olika skriptspråk. Erfarenhet och intresse av mobil kommunikation och 3GPP’s protokollstackar är meriterande. Vi ser även att du har goda kunskaper i tal och skrift, på både engelska och svenska.

Som person tror vi att du är driftig och självständig. Du är bra på att komma med nya idéer som bidrar till fortsatt vidareutveckling och effektivisering.

Rekryteringsprocessen för denna tjänsten sköts av StudentConsulting men du blir anställd direkt hos Effnet. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44880

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till