Jobbet Senior systemutvecklare / fullstack / webb har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior systemutvecklare / fullstack / webb publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett produktbolag där du har inflytande över ditt arbete? Motiveras du av delaktighet och gemenskap? Här ges du möjlighet att vara en del av ett team med ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor samtidigt som du erbjuds ett utmanande och meningsfullt arbete.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget är ett väletablerat och stabilt tillväxtföretag som sedan 1994 har erbjudit en unik tjänste- och produktportfölj inom de tre produktområdena konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar. Produktområdet IT-lösningar innefattas av en webbaserad produkt som effektiviserar hantering av dokument, projekt och ärenden. Här tar du del av en platt organisation och en arbetskultur präglas av en prestigelös inställning och en hjälpsam attityd. Företagets huvudkontor finns i Göteborg och du finner även kontor i Stockholm och Malmö.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare är du delaktig i utveckling, testning och underhåll av företagets webbaserade produkt inom produktområdet IT-lösningar. Du ingår i ett väletablerat team där ni arbetar agilt med att skapa en användarvänlig och flexibel produkt. Här är kommunikation i fokus och ni strävar efter att möta kundernas behov. Teamet utmärks av en framåtanda, ödmjukhet, det är högt i tak och du får möjlighet vara delaktig och driva initiativ. Detta är en roll för dig som är engageras och motiveras av att arbeta med förvaltning och utveckling av företagets produkt som bygger på C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och Javascript.

Formella krav

• Avslutad Högskoleutbildning inom programmering • Lång erfarenhet av C# och .Net • Kunskap och erfarenhet inom asp.net, Angular, TypeScript, JavaScript, SQL server och EntityFramework • Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till dina kollegor och ser ett värde i att samarbeta och att hjälpas åt i teamet. Du är noggrann och har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Vidare tycker du att det är stimulerande att vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner och räds inte att ta nya initiativ.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: systemutveckling, systemutvecklare, fullstack, web, programmering, C#,.Net, asp.net, Angular, TypeScript, JavaScript, SQL server, EntityFramework, heltid, Göteborg

Referens

2833701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till