Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Systemutvecklare! jobb i Stockholm på WE:SOURCE

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Systemutvecklare! på WE:SOURCE

Senior Systemutvecklare!

WE:SOURCE Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du vara med och bidra till digital affärsnytta i ett fantastiskt team av specialister? Samt bidra till samhällsnytta i viktiga givarorganisationer och andra spännande bolag? Vill du kunna påverka din arbetssituation, bidra till kunskapsdelning och verka i ett bolag där kompetensutveckling förespråkas? Authority söker en senior Systemutvecklare som vill vara med och bidra till kundernas digitala utvecklingsresa!


Om tjänsten

Vi söker en senior Systemutvecklare med intresse för rollen som arkitekt hos oss på Authority! Som senior Systemutvecklare involveras du i hela kundresan, från införsäljning av uppdrag till uppstart och slutleverans. Du arbetar i ett nära samarbete med kunden och bidrar med ständiga förbättringsförslag och innovativa lösningar. Du spelar en viktig roll under hela projektet med ansvar för framtagning av tekniska lösningsförslag, planering av teamets resurser, rådgivning till kund och stöttning till teammedlemmar och utveckling. Eftersom avancerad utveckling är en av bolagets kärnkompetenser har du stor möjlighet att löpande ta initiativ till förbättringar och smartare lösningar. Vi ser även fram emot att ta del av din omvärldsbevakning och trendspaning inom nya tekniker och möjliga samarbetspartners.

Skallkrav:

  • 6+ års erfarenhet som Systemutvecklare
  • Har flera års erfarenhet av systemutveckling i .NET och C#
  • Har erfarenhet av CMS så som Optimizely/Episerver, Umbraco, Contentful, Litium
  • Har erfarenhet av DevOps and Continuous Delivery
  • Trivs med att arbeta i agila team bestående av både utvecklare och kreatörer

Meriterande:

  • Erfarenhet av att sätta upp miljöer och arkitektur i Azure
  • Erfarenhet av molnmiljöer så som Amazon eller liknande
  • Erfarenhet av agila arbetssätt
  • Erfarenhet av att ha arbetat som konsult
  • Eftergymnasial utbildning inom ovan områden

Personliga kompetenser

Vi lägger stor viktigt vid personlig lämplighet då en stor del av rollen innebär nära kontakt med kunder och övriga intressenter. Som person är du lösningsorienterad, en teamplayer som även gillar att arbeta självständigt. Du är kreativ och bra på att ta egna initiativ i arbetet och tar ansvar för den tekniska lösningen.

Erbjudande och förmåner

Hos Authority får du påverka din egen arbetssituation och vad du ska arbeta med. Authority är en platt organisation med högt i tak och kulturen präglas av en stark gemenskap, kunskapsdelning delas och uppmuntran genomsyrar organisationen. På Authorithy förespråkas kompetensutveckling och du erbjuds utbildningar och ständig kompetensutveckling. Bolaget erbjuder gemensamma frukostar, AW:s, teamluncher, utbildningar, friskvårdsbidrag och kollektivavtal med mera.

Om företaget

Authority grundades 2007 med syftet att tillhandahålla IT-konsulttjänster för plattformen Episerver, numera Optimizely. Idag är bolaget delvis personalägt med 30 medarbetare, ca 30 större kunder och med en omsättning på ca 30 miljoner. Authoritys mål är att skapa digitala lösningar och kommunikation som ger resultat åt bolagets kunder. Genom att kombinera ett agilt arbetssätt med strategi, analys, teknik och design skapar Authority lönsamma mätbara resultat. Kontoret är belagt centralt i Stockholm.

Start: enligt överenskommelse

Omfattning: 100%, tillsvidare

Välkommen in med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1503294-328624