Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Senior strategisk inköpare till medicinteknikbolag i Stockholm job in Stockholm at ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Senior strategisk inköpare till medicinteknikbolag i Stockholm på ValueOne

Senior strategisk inköpare till medicinteknikbolag i Stockholm

ValueOne Stockholm, Stockholms län Project Basis
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

ValueOne söker seniora strategiska inköpare för konsultuppdrag hos vår kund verksam inom medicinteknik. Uppdragen ska tillsättas snarast och varar i 6-12 månader med möjlighet till förlängning alternativt övergång till tillsvidareanställning.

Om rollen

Som senior strategisk inköpare ansvarar du för inköp av direkt material till produktionen, företrädesvis elektronik och mekatronik. Du förhandlar leverantörsavtal i enlighet med företagets strategier och direktiv utifrån kommersiella, tekniska och kvalitetsmässiga beslut. Vidare ansvarar du för att lokalt utveckla hållbara inköpsstrategier och genomförandeplaner inom ditt inköpsområde i nära samarbete med interna intressenter. Du ansvarar för val av leverantörer och att upphandling sker med hänsyn till och förståelse för nuvarande och framtida krav, leverantörsförbättring och möjlighet till kostnadsreducering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stötta i utvecklingen av globala inköpsstrategier inom ditt inköpsområde.  
  • Övervaka och förbättra leverantörens prestanda när det gäller kostnad, kvalitet, leverans, service och kontraktöverensstämmelse.
  • Ta initiativ för att uppnå lägsta totala kostnad genom förhandlingar, värdeutveckling, minskning och/eller konsolidering av leverantörer.
  • Utveckla och upprätthålla en förståelse och kunskap för den globala leverantörsmarknaden inom ditt produktområde .
  • Ständigt utveckla och underhålla strategier för hantering av leverantörsrelationer.
  • Arbeta nära de viktigaste intressenterna för att utveckla effektiva strategier för kostnadsminskning, effektivitet och kvalitetsförbättring av leverantörer och implementera dessa.
  • Hantera leverantörsgränssnittet under industrialiseringen av ny produkt och / eller underhåll för att säkerställa leverantörsengagemang i ett tidigt skede.
Erfarenhet och kompetens

Rätt person för denna roll har flera års erfarenhet av arbete som strategisk köpare inom tillverkande industri i en internationell miljö. Du har också erfarenhet av inköp av mekatronik eller elektronik. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning alternativt annan eftergymnasial utbildning inom supply chain, ekonomi eller liknande. Kunskap och förståelse för sourcingstrategier är viktigt för rollen liksom erfarenhet av kontraktsskrivning och avtal samt kunskaper i avtalsrätt. Vidare bör du vara en skicklig förhandlare och med god kommunikationsförmåga och fallenhet för att etablera och utveckla fruktbara leverantörsrelationer. Goda IT-kunskaper är ett krav liksom flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Rekommenderade jobb

Senior strategisk inköpare till medicinteknikbolag i Stockholm
ValueOne Stockholm Project Basis
Deltidsjobb inom lager i Jordbro
Randstad AB Stockholms län - Jordbro Deltidsanställd
Ej angett
HR-administratör till Stockholms Universitet
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone1418