Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior strategisk inköpare till internationellt elektronikbolag! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior strategisk inköpare till internationellt elektronikbolag! på Academic Work

Senior strategisk inköpare till internationellt elektronikbolag!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Nu söker vi en senior strategisk inköpare som vill gå in och vara med och påverka samt utveckla affären hos en av våra stora kunder inom elektronik! Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till ett av de bolag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Hos dem utmanas du varje dag - vill du bli en del av deras fortsatta resa? Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som strategisk inköpare kommer huvudmålet vara att säkra vår kunds materiella behov och minska kostnaderna för hela segmentomsättningen så att kvalitets-, hållbarhets- och leveransmålen uppnås. Detta kommer ske i ett nära och bra samarbete med deras interna kunder.

Du kommer att ansvara för all pågående affärsverksamhet samtidigt som du driver, utmanar, utvecklar och optimerar kunds globala leverantörsbas inom dina segment. Bland dina huvuduppgifter kommer samtidigt att skapa och driva strategiska planer och aktiviteter för att förbättra kvalitet, leveransprecision och totalkostnad för ditt produktsortiment.

Du kommer vidare att leda leverantörsförhandlingar, presentera resultat och beslut och sluta kommersiella avtal för att skapa bästa möjliga värde. Ett nära och internt samarbete är nödvändigt för att uppnå bästa resultat och säkerställa behoven och kraven för ditt område och för företaget.

Vår kund står idag inför en förändringsresa och om du vill vara med och påverka och förbättra deras arbete internt - då är det dig vi söker.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du är ansvarig för alla strategiska; kommersiella, tekniska, riskhanterings- och leveransfrågor. Du driver strategisk planering och ansvarar för kategorin kopplat till inköpsprocesser. Utöver detta är du även ansvarig för avtal, kategorihantering, hantering av leverantörsrelationer, utgiftsanalyser, förhandlingar mm.
Vi söker dig som

* Civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot industriell ekonomi, mekanik, maskinteknik, produktion eller annat relevant område.
* Du har ca. 5 års erfarenhet av en liknande roll mot industrin/teknik branschen. Vad du gjort är dock mer värdefullt än antal år i branschen.
* Talar och skriver flytande engelska och svenska

Som person tror vi att du är en lagspelare med naturliga ledarskapsförmågor. Du är positiv, kommunikativ och har en pedagogisk, kreativ och proaktiv inställning till utmaningar och som alltid jobbar med starkt resultatfokus. Du drivs av att göra affärer, ser lösningar istället för problem. Det är också mycket viktigt att du känner dig bekväm med att ställa krav och att du kan utmana dina intressenter och leverantörer vid behov. Du är välorganiserad och analytisk, trivs i högt tempo och dynamisk miljö.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, med god möjlighet till förlängning.
* Placering: Stockholm, Täby
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060446-SE