Jobbet Senior Siebeltekniker till Axfood har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Siebeltekniker till Axfood publicerad av Needo Recruitment

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om Axfood IT

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar de mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens.

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, [ Link removed ]  och Middagsfrid. Bolaget är även delägare i Eurocash och Urban Deli.

Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik.

Axfoods medarbetare är deras framgångsrecept. Axfood IT arbetar med passion för mat och människor. Styrkan i bolaget är att utveckla och driva framgångsrika matkoncept på den svenska marknaden. Med engagemang och ansvar för miljö och hållbar utveckling skapar Axfood lönsam tillväxt.

Din roll som Senior Siebeltekniker

I rollen som Senior Siebeltekniker arbetar du med kund- och lojalitetsprogram i Siebel samt mot SQL-databaser och applikationer. Du arbetar med patchning, övervakning och integrationer i kundprogrammen. Rollen innebär även arbete med transformation, automation samt moln-lösningar. Vidare är du drivande i ett agilt team där du får chans att utveckla dig själv och dina tekniska förmågor genom att få och ta ansvar.

  • Du arbetar med teknikslag som Siebel, REST, SOAP, SQL, och API:er
  • Du skapar och bygger nya lösningar för automation kring plattformstjänsterna
  • Du kommer få möjlighet att arbeta med molnlösningar

Dina kvalifikationer

  • Minst 3 års relevant erfarenhet av arbete inom Siebel
  • Universitets-högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Kunskap inom REST, SOAP, SQL och API:er
  • Kunskap inom programmering

Det är av största vikt att du är bekväm att arbete med Siebel och alla dess verktyg och funktioner. Du är van att arbeta med installation, patches, user administration samt uppgraderingar. Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att arbeta självständigt med ett naturligt driv. Du är nyfiken och tycker det är roligt att ta sig an nya utmaningar.

Vad Axfood IT erbjuder dig

Axfood IT är ett företag i ständig utveckling och arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas. Axfood IT medarbetare är framgångsreceptet. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar dom tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. 

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, direktrekrytering

Plats: Torsplan, Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Senior Siebeltekniker till Axfood IT intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Referens

needo65854

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till