Jobbet Senior Sales Mobil/Telecom - MediaMarkt, Heron City har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Sales Mobil/Telecom - MediaMarkt, Heron City publicerad av Retail Knowledge

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en passion för att coacha och se människor växa inom försäljning? Är du en förebild som säljare och kan visa det i praktiken? Då är det dig vi söker som Senior Sales för Mobil/Telecomavdelningen.

Arbetsbeskrivning
Som Senior Sales på MediaMarkt ansvarar du för försäljingen för hela avdelningen och rapporterar direkt till VD/Varuhuschefen. Du arbetar dagligen med försäljning samt coachar, inspirerar och följer upp säljarna och säljresultaten på avdelningen. I din roll ingår även utbildning och vidareutveckling av säljarna, ansvar för kampanjer och kunderbjudandet. Kort och gott är du förebilden och inspiratören för teamet på avdelningen. Du kommer att arbeta utifrån tydliga mål för både din egen och avdelningens skall uppnå som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds.

Vem är du?
Som Senior Sales på MediaMarkt är du försäljningsledaren som säljarna skall se upp till. Du föregår alltid med gott exempel i alla kundmöten och visar teamet hur man ger kunderna det där lilla extra. Du är en väldigt bra lyssnare och är tydlig i din kommunikation. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen och avdelningens prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du måste ha erfarenhet av försäljning och ser det som meriterande om du redan har utbildning inom säljteknik eller tidigare erfarenhet av Telecomförsäljning.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• Heltid 100% med marknadsmässig fast ingångslön
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns
• Ansvarstillägg + Extra provisionsförmåner
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
• Interna karriärmöjligheter

Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Anställningsvillkor
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast, samt provision
Start: Omgående enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!


Om företaget:

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med öppning av nya varuhus samt modernisering av befintliga varuhus.

Referens

7E1AADF3A929456FBF7E7AA683B81C44

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till