Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Säljare New Business till Randstad i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Säljare New Business till Randstad i Göteborg på Randstad AB

Senior Säljare New Business till Randstad i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Varför ska man fortsätta jobba som säljare, och vad är egentligen poängen med att börja på ett nytt ställe? Sitta och ringa mer eller mindre intresserade kunder dagarna i ända i syfte att uppnå några dammiga försäljningsmål som en säljchef någonstans trixat fram?

“Hurra”, jublar du kanske?
 Vad bra, då finns det hur många andra jobb som helst där ute för dig att söka.

Vill du istället jobba i en riktigt dynamisk och målstyrd miljö med att verkligen nyttja din fingertoppskänsla för affärer och relationer? Vill du genom kunskap, erfarenhet, ambition och nära samarbete med dina kollegor utveckla och sälja tjänster i världsklass? Då får du däremot gärna läsa vidare.

Varför ska du jobba hos Randstad?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång. Du kommer att trivas 
hos oss om du tycker om att arbeta i en global och starkt värderingsstyrd och varm miljö med kompetenta och skicklig kollegor. Våra prestationsstandarder är höga och vår målsättning är tydligt – vi vill hjälpa företag och individer att nå sin fulla potential! 
Detta gör vi genom en strukturerad inlärningsperiod, gedigen onboarding i världsklass, löpande teamarbete och inte minst koncernövergripande samarbete med kompetenta kollegor inom försäljning. Vi erbjuder också våra kollegor möjligheten att söka avlönade internationella volontärtjänster genom vårt samarbete med VSO, liksom möjligheten att årligen volontärarbeta på arbetstid för en organisation du själv brinner för! 
 Att vi dessutom har härlig gemenskap, globala muskler, gott kaffe, trevliga förmåner – ja det ser vi bara som grädde på moset!


ansvarsområde.

Randstad är idag världens marknadsledande konsult- och rekryteringsföretag. Som säljare hos oss blir du Randstads ansikte ut mot befintliga och potentiella kunder i västra Sverige. Rollen innebär att du är vår specialist på den svenska arbetsmarknaden, kundernas olika branscher och möter våra kunder med förståelse, insikt och inspiration kring dagens- och morgondagens bemanningslösningar. 

Vi söker dig  som mår som bäst när du lyckas och når resultat genom eget driv och nära samarbete med kompetenta kollegor från verksamhetens alla delar. Du har starkt säljfokus och 
vet att det är i mötet med kund som framgången sker. Din framgång ligger i att skapa långvariga affärsrelationer och nätverka bland kunder och prospekt för att utöka din och Randstads affärsrelationer i Göteborgsregionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och marknadsföra Randstad Staffing och Randstad Inhouse koncept och tjänster på den svenska arbetsmarknaden med målsättningen att generera stora ramavtal för organisationen att fortsätta bearbeta. 

Du arbetar med fokus på nykundsbearbetning efter strategisk analys av marknaden. Detta gör du bland annat genom god kontakt och nära dialog med representanter inom Randstads affärsområden på den orten där ditt kundprospekt finns, men också genom att hela tiden hålla dig à jour med marknaden och branschutvecklingen i våra kunders respektive segment. Du ingår i ett centralt team på koncernnivå som jobbar med försäljning av hela Randstads tjänsteportfölj. Du kommer att utgå från Randstads kontor i Göteborg, men tjänsten innebär frekventa resor.


arbetstider.

Heltid och tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. 


kvalifikationer.

 • Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av koncept- och tjänsteförsäljning (B2B) och har erfarenhet av att sälja lösningar som har ett stort affärsvärde. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av försäljning i just rekryterings- och bemanningsbranschen. 
 • Det är meriterande om du har någon typ av eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, management eller personal och arbetsliv.  
 • Vi ser att du tidigare har sålt mot, och förhandlat med, strategiska positioner som motpart, såsom inköpare, HR-chefer och VD.
 • Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift och kommunicerar obehindrat på båda språken då vi arbetar i en global koncern och nyttjar båda språken mycket i det dagliga arbetet. 
 • Vidare har du mycket goda datakunskaper samt vana att arbeta i affärssystem och program.
 • Du har B-körkort.

  Dina egenskaper:
 • Som person är du resultatinriktad, social och handlingskraftig. Du har ett utpräglat affärssinne och ett starkt engagemang och drivkraft i det du företar dig. 
 • Eftersom vi strävar efter att ingå ett partnerskap med våra kunder är det också viktigt att du har en välutvecklad analytisk förmåga och kan identifiera vilka utmaningar kunden har i sin verksamhet och hur vi kan bistå med lösningar som underlättar och effektiviserar för kunden.
 • Du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Du kan ledigt röra dig på ledningsnivåer inom större företag/organisationer och även vara nyfiken inför mindre företags behov. 
 • Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete. Du är strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt. 
 • Du drivs av att se resultat och stimuleras av ett högt tempo. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-08-16. 

Ansök med CV och personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av uppdraget och vad som gör just dig till en framgångsrik säljare!

Vi återkommer till samtliga sökande efter sista ansökningsdatum. 
Under veckorna 29-32 är flera av våra kollegor på semester. Under denna period kan svars- och urvalstiderna vara något längre än normalt, men vi återkommer så fort vi har möjlighet. 
 

Rekommenderade jobb

Senior Säljare New Business till Randstad i Göteborg
Randstad AB Göteborg Heltid
Kundansvarig till Randstad Life Sciences Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
Business partner till Randstad RiseSmart i Göteborg
Randstad AB Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352738