Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Senior säljare på Nordlo Group

Senior säljare

Nordlo Group Växjö, Kronobergs län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du bli kollega med oss?

Nu söker vi ytterligare en senior säljare till vårt härliga säljteam!

Vi letar efter en driven, kompetent och teknikintresserad medarbetare som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med oss på Nordlo.

Som senior säljare hos Nordlo Växjö & Ljungby arbetar du på en spännande plats med stora möjligheter för utveckling. Vi har en kultur där alla hjälps åt och det finns alltid stöttning att få när man behöver det. Nordlos framgång bygger på människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar med syfte att förbättra och effektivisera organisationers verksamhet.

Om företaget
Nordlo är en IT- och digitaliseringspartner i Norden, som med stark lokal närhet till kundens verksamhet genom lokala entreprenörer, levererar högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Samtidigt har man tillgång till koncernens samlade kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och partnersamarbeten. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, oavsett storlek, att digitalisera sina verksamheter.

Våra viktigaste mål är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare och våra mätningar visar att både kunderna och våra medarbetare älskar att jobba med oss.

Nordlo har drygt 680 medarbetare på ett 40-tal orter i Sverige och Norge med en årlig omsättning på 1,3 miljarder.

Vi erbjuder dig

På Nordlo i Växjö & Ljungby närmar vi oss ett 80-tal medarbetare som hjälper och stöttar varandra och våra kunder. Säljkåren består idag av 10 kolleger, ett gott gäng som strävar efter att ha roligt tillsammans med högt i tak och stort engagemang. Dessutom har vi helt nya fräscha lokaler, rustade för framtidens IT.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som senior säljare ansvarar du för att sälja Nordlos produkter och tjänster – IT som tjänst. Du ansvarar för dina egna kunder men har också hjälp av och samarbetar med övriga säljkollegor, verksamhetsutvecklare och konsulter. Din uppgift är att hitta, vägleda och stötta kunderna i sin digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar och försäljningsdrivande aktiviteter. Att medverka vid marknadsaktiviteter och deltaga i nätverk ingår som en självklar del i rollen samt att med stolthet bära varumärket genom hela processen.

Din profil
För att Nordlo Växjö & Ljungby skall vinna affärer på kort och lång sikt och vara top-of mind, krävs hög aktivitetsnivå och ett starkt driv i kombination med kreativt tänkande för att hitta affärsmöjligheter. En förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer och vinna förtroende är viktigt liksom förmågan att vara en god lagspelare då gott samarbete krävs med samtliga avdelningar inom Nordlo.

För att trivas i rollen har du ett högt eget driv och du är resultatorienterad. Du trivs att jobba i verksamheter som ständigt förändras. Du har en vilja att utvecklas och ser utmaningar som möjligheter. Du är strukturerad och noggrann. Då mycket tid tillbringas ute hos kund så ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta men även att du klarar av självständigt arbete.

För att lyckas i tjänsten som senior säljare bör du ha följande kunskaper: 

  • Akademisk utbildning, högskole- eller universitetsexamen, eller motsvarande. 
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av strategisk försäljning av tjänster och lösningar.  
  • Dokumenterad erfarenhet att jobba med större kunder 
  • Ett upparbetat nätverk inom olika branscher och företag 
  • God vana inom Microsoft 365 med tillhörande applikationer.  
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.  

Meriterande:  

Erfarenhet av CRM system i sitt arbete, t.ex. LIME.  Erfarenhet från IT branschen så som, IT-som-tjänst/cloud och konsulttjänster inom Information Management, strategi och arkitektur inom IT, digitalisering, förändringsledning eller verksamhetsutveckling 

För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Intervjuer görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 374908