Jobbet Senior rekryteringskonsult har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior rekryteringskonsult publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

HR-service består av ca 65 medarbetare som bedriver kommunövergripande uppdrag inom en bredd av tjänster. Sektionen konsulter och specialister består av 15 medarbetare. Ett team konsulter vars huvuduppdrag är att utbilda chefer och chefsstöd och ett framväxande specialistteam med uppdrag så som rekrytering av chefer, specialister och svårrekryterad kompetens, employer branding, studentmedarbetarprogram, arbetsmiljö, individ- och grupputveckling, coaching och handledning.

Vi är en organisation med historia men med fokus på framtiden. Vårt uppdrag är att finnas för våra kunder och att vara lyhörda för deras behov. Vi ska tillgodose rätt tjänster på rätt sätt och utgöra den resurs respektive förvaltning inte kan upprätthålla själv. Spjutspetsen med vilja att hjälpa till och lära ut. Vår framgång ligger i förtroende och leverans av hög kvalitet där cheferna känner stöd och expertis i vår kompetens. Vi ska vara ”the go to” i deras första tanke. Vår filosofi är att växa organiskt som team både i antal och i kompetens. Nu behöver vi dig som vill bygga framtidens Malmö med oss!


Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är i huvudsak att bedriva rekrytering av chefer, specialister och svårrekryterad kompetens. Det kan bestå av allt från delmoment till hela processer från kravprofil till referenstagning och allt där emellan. I den här rollen är du en nära affärspartner till beställande chefer där ditt viktigaste bidrag är att hjälpa cheferna att genomföra professionella rekryteringsuppdrag enligt Malmö stads fastställda process och att ta fram underlag för kloka beslut. För många sökande kandidater är du det första mötet med Malmö stad. Det gör dig till en viktig ambassadör för Malmö stad som arbetsgivare. Du kommer som en del av detta arbete ingå i Malmö stads gemensamma arbetsgrupp för rekrytering.

Exempel på hur din vardag hos oss kan komma att se ut:
Du ingår i ett framväxande specialistteam som har kreativitet, nyfikenhet och generositet mot varandra som ledord. Du gör ett uppdrag ute hos kunderna själv eller i samarbete med en kollega men du trivs lika bra i båda fallen. Du tycker om att prata inför och med människor och rör dig bekvämt mellan tekniska förvaltningar till människovårdande verksamheter. Du trivs i rörelse och att många gånger ha kontoret på fickan. Andra dagar kan bestå av reflektion och arbetet med kollegorna på hemmaplan och framför datorn. Vi har förståelse för värdet av introduktion och att vara tillgängliga för dig som är ny i det offentliga uppdraget. Det löser vi genom öppenhet dialog och din naturliga vetgirighet. Samtidigt har du driv och vilja att snart agera självständigt och ta reda på saker både med och utan vår hjälp. Du har modet och drivkraften att vara ambitiös – du tror, vill och kan…och du tror att andra människor också kan det på sitt sätt.


Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning motsvarande 180 hp gärna med inriktning mot beteendevetenskap/HR eller motsvarande och mångårig erfarenhet av rekrytering. Arbetet kräver att du har psykometrisk förståelse och naturlig affärsmässighet. Arbetet kräver även att du är uppmärksam och lyhörd, att du har en pedagogisk förmåga och kan förklara det värdeskapande i processens alla delar.
Vi värdesätter att du är prestigelös i ditt sätt att vara och arbeta. Du trivs med att hjälpa andra och vet att god service är en självklarhet för framgång. Service för oss är omtanke, ansvar och kvalité men också viljan att göra vår kund till en klok beställare. Andras framgång får dig att trivas och känna att du är en aktiv del i en större helhet.

Du är en person som förtjänar kundens förtroende genom att förstå dennes verksamhet, situation och behov och utifrån det hjälper kunden till en bra lösning. Du är en utmanare – någon som vill förändra Malmö stad till det bättre, genom att ta initiativ och genomföra med rätt tempo. Du har känslan för när det behövs reflektion och när det är dags att trycka på.

Din tidigare arbetsgivare, vänner och bekanta kan alla vittna om din positiva grundinställning och att du tar dig an utmaningar med engagemang och ansvarskänsla. Du är en person som ringer ett samtal extra, lyfter något litet som kan förbättras och kommer med praktiska idéer. Det är ett förhållningssätt som skapar förtroende hos såväl kund som arbetsgivare. Ett bra resultat för oss är när vi hjälper våra kunder att lyckas i sitt uppdrag.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. • akademisk examen inom beteendevetenskap/HR eller motsvarande • Mångårig erfarnhet som extern/intern konsult inom rekrytering eller HR • vana att arbeta processorienterat och driva hela rekryteringsprocesser • vana att arbeta med rekrytering på olika nivåer och områden, även exekutiv nivå • duktig på kartläggning och utvärdering • naturlig affärsmässighet erfarenhet av avtalshantering (meriterande) • certifierad i något personlighetstest, gärna Perspektiv, Talent Q (meriterande)

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid.  Arbetstidsmodell flex

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-26

Referensnummer: 012-180711

Kontaktpersoner
  • Arber Jashari
  • Sektionschef
  • 0768-91 60 98

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 040-341000.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

012-180711