Jobbet Senior Redovisningskonsult till relationsdrivna RSM har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Redovisningskonsult till relationsdrivna RSM publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

ArbetsbeskrivningArbetsbeskrivning

I rollen som Senior Redovisningskonsult jobbar du nära RSMs kunder med företag inom olika branscher med varierad storlek, både nationella och internationella bolag. Vidare ingår du i ett team om tio personer där du samarbetar med två eller flera kollegor på varje kund. Du handleder, stöttar och kvalitetssäkrar mer juniora kollegors arbete. Största delen av arbetet sker på plats hos RSM, men det förekommer även kundmöten och en del arbete ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
  • Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Upprättande av bolagsdeklarationer


Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Du har tidigare arbetat på byrå, är van vid kundansvar och att jobba mot deadlines. Det är meriterande om du är Auktoriserad Redovisningskonsult.

Som Senior Redovisningskonsult har du hand om ett flertal kunder och agerar bollplank, varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, är affärsmässig och har ett stort engagemang. För att passa in hos oss bör du vara relationsdriven och förstå värdet av att sätta människor främst.

Vidare bör du känna dig trygg i att arbeta på engelska då RSMs kunder finns världen över. Du trivs i en roll där du ger support och service. För att lyckas i rollen ser vi även att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning på kontoret.Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll på ett företag som värdesätter goda relationer, både till varandra och till våra kunder, genom att förstå, se och lyssna på varandra. RSM jobbar aktivt med sin företagskultur och erbjuder stor arbetsglädje i vardagen. I rollen följer även möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

I den här rekryteringen samarbetar RSM med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Malin Sjöström på 070-972 14 70 eller [ Email address blocked ] - Click here to apply to Senior Redovisningskonsult till relationsdrivna RSM. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.seOm verksamheten

Med ca 41 000 medarbetare på mer än 750 kontor i 116 länder är RSM ett av världens större nätverk inom revision, skatt och rådgivning som fokuserar på medelstora företag. Det finns många goda skäl att arbeta på RSM. Härlig stämning, stimulerande arbetsuppgifter, tydlig väg till delägarskap, generösa förmåner och internationella karriärmöjligheter, bara för att nämna några.

Vad är då viktigast för dagens – och morgondagens – toppkonsulter? Att ha kul på jobbet, såklart! Vägen dit går via nöjda kunder, som i sin tur skapas av nöjda medarbetare. Därför är vårt mål att bli Sveriges Bästa Arbetsplats och vi är redan certifierade som Great Place to Work. Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!


Referens

56B96E110C5746399A45116A8DAD9E92

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till