Jobbet Senior redovisningskonsult till Furlands Revisionsbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior redovisningskonsult till Furlands Revisionsbyrå publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Lockas du av att få arbeta i en spännande företagskultur där du ges ett stort eget ansvar? Har du tidigare erfarenhet inom redovisning och trivs av att arbeta i nära dialog med både kunder och kollegor? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Furlands Revisionsbyrå.

Om företaget

Furlands erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön, skatt och bolagsfrågor. Företaget finns i Linköping och Mjölby med idag 18 kvalificerade medarbetare inom revision och redovisning. Furlands är framåtsträvande och arbetar med ett stort digitaliseringsprojekt med 4 anställda matematiker och utvecklare. Uppdragen utförs såväl inhouse som ute hos kund. Företaget expanderar och söker dig som är senior redovisningskonsult och som vill bli en del av teamet och bidra till företagets tillväxt. Hos Furlands får du fördelarna så som närhet till kollegor, korta beslutsvägar med möjlighet till att påverka, flexibla arbetstider och generösa förmåner. Detta är en tjänst för dig som letar efter en långsiktig position i en hållbar arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som senior redovisningskonsult arbetar du med månadsbokslut, årsredovisning, koncernredovisning och deklarationer med eget kundansvar. Du arbetar med allt från långsiktiga samarbeten till att vara behjälplig vid kortare behov i såväl mindre som större bolag. Vidare agerar du rådgivare i ekonomiska frågeställningar för att hjälpa kunderna att utveckla sina verksamheter. Detta är en senior roll vilket innebär att du självständigt genomför alla tjänster inom området. I din roll arbetar du självständigt från start samtidigt som du ges stora utvecklingsmöjligheter under eget ansvar.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom redovisning och/eller ekonomi • Arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå/revisionsbyrå • Goda kunskaper i affärssystem, meriterande med erfarenhet av Fortnox, och Wolters Kluwer • Goda kunskaper i Excel • Meriterande: Erfarenhet av att ha rapporterat enligt K3 • Du talar och skriver obehindrat på svenska • B-körkort meriterande Vi söker dig som är analytisk, utåtriktad och prestigelös. Du har lätt för att skapa kontakt med kunder och samarbetspartners och brinner för att ge god service. Då du ansvarar för dina egna uppdrag ser vi att du är ansvarsfull och noggrann samt att du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya system och situationer. Du är van vid att hantera många olika uppdrag parallellt vilket innebär att du är effektiv i ditt arbetssätt samt att du har förmågan att prioritera ditt arbete. Vidare trivs du i en omväxlande miljö då du lätt anpassar dig efter nya situationer och är lösningsorienterad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Linköping eller Mjölby Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisning, senior, ekonomi, bokslut, månadsbokslut, årsredovisning, koncernredovisning, administration, bokföring, rapportering, kund, rekrytering, heltid, Linköping, Mjölby

Referens

2837101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till