Jobbet Senior redovisningskonsult med personalansvar till Frejs i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior redovisningskonsult med personalansvar till Frejs i Göteborg publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du goda kunskaper inom redovisning och nu vill ta steget till en roll med personalansvar? Vill du utveckla ditt ledarskap tillsammans med ett tight team på en kvalificerad byrå med god sammanhållning? Då är detta tjänsten för dig! Frejs söker nu en senior redovisningskonsult till sitt välbelägna kontor i Göteborg med utsikt över Ullevi. Vi välkomnar din ansökan redan idag!

Academic Work söker nu en senior redovisningskonsult med personalansvar till Frejs i Göteborg.

Frejs är en organisation där alla hjälps åt och där titlar inte har stor betydelse. Frejs är tillräckligt stora för att kunna erbjuda spännande utmaningar, men tillräckligt små för att kunna bibehålla en god sammanhållning där alla känner alla. Flertalet av de anställda på Frejs har stannat under en lång tid just på grund av att de trivs, vill fortsätta utvecklas och att beslutsvägarna är korta. Varje morgon serveras en nyttig frukost för alla anställda och de har både after works och årliga jul-/sommarfester på bolaget för att fira tillsammans.

Rollen som senior redovisningskonsult är en mycket viktig roll för Frejs fortsatta expansion. Du kommer att rapportera direkt till VD och kommer att ha cirka tio medarbetare i ditt team som sitter i Göteborg och i Smålandsstenar. Det är ett team som fungerar väldigt bra tillsammans. Du kommer att få fortsätta utveckla avdelningens arbete inom digitalisering och rådgivning. Du leder de interna processerna, kommunikationen internt i teamet och med kollegorna inom revision.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Frejs.

Kandidatprofil

Som senior redovisningskonsult kommer du att ansvara för att leda redovisningsavdelningen framåt samt arbeta med rådgivning gentemot byråns kunder. Det gäller frågor inom redovisning, koncernredovisning, rapportering och internationella redovisningsfrågor. Denna rådgivning sker ofta tillsammans med byråns revisorer och specialister.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med rådgivning gentemot kunder
* Arbetsleda redovisningsavdelningen
* Stötta och utveckla ditt team

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för ledarskap och som motiveras av att tillsammans med ditt team arbeta gentemot uppsatta mål.

* Har en civilekonomutbildning, YH-utbildning eller annan kvalificerad utbildning inom ekonomi
* Har flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisningsarbete

Det är starkt meriterande om du:

* Har erfarenhet från en gruppchefsroll eller liknande
* Har goda kunskaper inom K3/IFRS och koncernredovisning
* Har arbetat i en konsultroll tidigare, alternativt arbetat på en ekonomiavdelning inom en större bolagskoncern
* Har erfarenhet av digitala affärssystem, såsom Fortnox
* Har stor medvetenhet kring rådande kvalitets- och etikregler

Som person är du trygg och stabil i din roll och har god självinsikt. Eftersom Frejs arbetar nära sina kunder och sätter dessa i fokus är du med fördel flexibel i ditt arbetssätt för att kunna ge kunden bästa möjliga service. Om du dessutom motiveras av att skapa affärer som gynnar både kund och den egna organisationen vill jag gärna träffa dig för en intervju!

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Ullevigatan, Göteborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frejs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15017668-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till